ΣΤΗΛΕΣ

Ο Ζερβινιό "τρέλανε" τους Άραβες!

AS Roma's forward Gervinho, of Ivory Coast, celebrates at the end of a Serie A soccer match against Hellas Verona at Bentegodi stadium in Verona, Italy, Sunday, Jan. 26, 2014. AS Roma's won 3-1. (AP Photo/Felice Calabro')
AS Roma's forward Gervinho, of Ivory Coast, celebrates at the end of a Serie A soccer match against Hellas Verona at Bentegodi stadium in Verona, Italy, Sunday, Jan. 26, 2014. AS Roma's won 3-1. (AP Photo/Felice Calabro') AP

Η "Gazzetta dello Sport" αποκάλυψε τους λόγους που χάλασε στο... τσακ η μεταγραφή του Ζερβινιό από τη Ρόμα στην Αλ Τζαζίρα. Διαβάστε για τα παράλογα αιτήματα του Ιβοριανού.

Ρόμα και Αλ Τζαζίρα είχαν συμφωνήσει για την μεταγραφή του παίκτη στην ομάδα του Άμπου Ντάμπι έναντι του ποσού των 13.000.000 ευρώ όμως τα χρήματα αυτά που κοίταζαν σαν... λουκούμι οι άνθρωποι των Ρωμαίων "έκαναν φτερά" την τελευταία στιγμή.

Και αυτό γιατί το deal χάλασε όχι εξαιτίας της Ρόμα ή της Αλ Τζαζίρα και κάποιας αλλαγής πλάνου την τελευταία στιγμή αλλά ελέω... Ζερβινιό, ο οποίος φέρεται να ζήτησε τον ουρανό με τα άστρα όπως τουλάχιστον διατυμπανίζει η ομάδα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

"Για μας είναι καλύτερα να σταματήσουμε να διαπραγματευόμαστε με έναν παίκτη που θα μπορούσε να μας δημιουργήσει προβλήματα στα αποδυτήρια", δήλωσαν στην ιστοσελίδα "Sport360.com" πηγές μέσα από της Αλ Τζαζίρα, ενώ η "Gazzetta dello Sport" αποκαλύπτει στο σημερινό της φύλλο τις παράλογες απαιτήσεις που προέβαλε ο 28χρονος επιθετικός σύμφωνα με μαρτυρία παράγοντα του συλλόγου.

Ο Ζερβινιό "τρέλανε" τους Άραβες!
PHOTOGRAPH: CARLO BARONCINI/AP

Αυτές ήταν: να έχει πάντα ένα ελικόπτερο στη διάθεσή του, μία ιδωτική παραλία, μέρος για να μένει η οικογένειά του αλλά και ένα ακαθόριστο όριο αεροπορικών εισιτηριών για να μπορεί να πηγαίνει όποτε επιθυμεί στην πατρίδα του, την Ακτή Ελεφαντοστού.

Το εντυπωσιακό επίσης στην περίπτωση του Ζερβινιό είναι ότι η Αλ Τζαζίρα είχε απελευθερώσει θέση ξένου προκειμένου να τον εντάξει στο δυναμικό της, από τη στιγμή που κάθε ομάδα μπορεί να έχει μόνο 4 ξένους στο ρόστερ του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ