ΣΤΗΛΕΣ

Ο Χάινσε απαγόρεψε κινητά και videogames

Argentina's Newell's Old Boys' Gabriel Heinze yells during a Copa Libertadores soccer match against Velez Sarsfield in Buenos Aires, Argentina, Wednesday, May 15, 2013. (AP Photo/Eduardo Di Baia)
Argentina's Newell's Old Boys' Gabriel Heinze yells during a Copa Libertadores soccer match against Velez Sarsfield in Buenos Aires, Argentina, Wednesday, May 15, 2013. (AP Photo/Eduardo Di Baia) AP PHOTO/EDUARDO DI BAIA

Ο Γκάμπριελ Χάινσε ανέλαβε προπονητής στη Βέλες Σάρσφιλντ και η πρώτη κίνησή του ήταν δύο απαγορεύσεις στους ποδοσφαιριστές και τρεις όροι στη διοίκηση.

Τον Γκάμπριελ Χάινσε τον είχαμε συνηθίσει σε ρόλο σκληροτράχηλου αμυντικού. Ο πρώην διεθνής Αργεντινός της Παρί Σεν Ζερμέν, της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, της Ρεάλ, της Μαρσέιγ και της Ρόμα εμφανίστηκε ξανά άτεγκτος, αφού ανέλαβε προπονητής στη Βέλες Σάρσφιλντ εδώ και λίγες ημέρες και μετά από έναν 1ο γύρο που βρήκε την ομάδα πολύ χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα, αποφάσισε να βάλει μία τάξη.

Ο 39χρονος Αργεντινός επέβαλε δύο βασικούς κανόνες στους ποδοσφαιριστές του ρόστερ, που κατά βάση αποτελείται από νεαρούς παίκτες. Ο πρώτος κανόνας είναι να απαγορέψει τη χρήση κονσολών για videogames κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας για τον 2ο γύρο. Ο δεύτερος απαράβατος κανόνας είναι οι πολύ συγκεκριμένες ώρες χρησιμοποίησης των κινητών τηλεφώνων από τους ποδοσφαιριστές του.

Μάλιστα, ο Χάινσε δεν σταμάτησε εκεί, αφού έθεσε και τρεις όρους στη διοίκηση του συλλόγου. Ο πρώτος είναι το χορτάρι να κουρευτεί αρκετά κοντό, ώστε να ευνοηθεί το στιλ γρήγορου παιχνιδιού που θέλει να εισαγάγει στην ομάδα. Ο δεύτερος είναι να μην υπάρχει καμία επαφή της διοίκησης με το ποδοσφαιρικό τμήμα κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας. Ο τρίτος είναι η αλλαγή στρωμάτων στις εγκαταστάσεις της "Villa Olimpica", όπου καταλύουν οι παίκτες μετά από τις προπονήσεις, ώστε να έχουν απρόσκοπτο ύπνο τα βράδια και να μην ενοχλούνται για κανέναν λόγο.

Photo credits: AP Photo/Eduardo Di Baia

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ