ΣΤΗΛΕΣ

Ο Βίλας Μπόας κατηγόρησε τον Σκολάρι πως προκάλεσε ατύχημα για να καθυστερήσει η ομάδα του!

Zenit's head coach Andre Villas-Boas gestures sitting on the bench ahead of the Champions League Round of 16 first leg soccer match between Benfica and Zenit at Benfica's Luz stadium in Lisbon, Portugal, Tuesday, Feb. 16, 2016. (AP Photo/Armando Franca)
Zenit's head coach Andre Villas-Boas gestures sitting on the bench ahead of the Champions League Round of 16 first leg soccer match between Benfica and Zenit at Benfica's Luz stadium in Lisbon, Portugal, Tuesday, Feb. 16, 2016. (AP Photo/Armando Franca) AP

Ο Αντρέ Βίλας Μπόας κατηγόρησε τον προπονητή της Guangzhou Evergrande, Λουίς Φελίπε Σκολάρι για τον αποκλεισμό της Shanghai SIPG απ' τα προημιτελικά του Champions League, υποστηρίζοντας πως προκάλεσε ατύχημα για να καθυστερήσει η ομάδα του!

Η Guangzhou Evergrande έκανε την ανατροπή της χρονιάς στο Champions League Ασίας, αφού επικράτησε με 5-1 της Shanghai SIPG, παρότι είχε χάσει το πρώτο ματς με 4-0 και έστειλε τον αγώνα στην παράταση.

Η αναμέτρηση οδηγήθηκε στη διαδικασία των πέναλτι με τους φιλοξενούμενους, τελικά, να επικρατούν με 5-4 και να παίρνουν την σπουδαία πρόκριση για τα ημιτελικά του θεσμού, όπου θα αντιμετωπίσουν την ιαπωνική Urawa Red Diamonds.

Ωστόσο, ο τρόπος που ήρθε η ήττα στην κανονική διάρκεια, παρότι τελικά δεν κόστισε την πρόκριση, δεν άρεσε στον τεχνικό της Shanghai SIPG, Αντρέ Βίλας Μπόας, ο οποίος κατηγόρησε τον τεχνικό της Guangzhou Evergrande, Λουίς Φελίπε Σκολάρι πως προκάλεσε ατύχημα πριν απ' τον αγώνα, μπροστά απ' το λεωφορείο της ομάδας του, προκειμένου να καθυστερήσει η αποστολή να φτάσει στο γήπεδο.

"Δύο αυτοκίνητα ενεπλάκησαν σε τρία ατυχήματα μπροστά μας. Αυτός ο σύλλογος (σ.σ. Guangzhou Evergrande) μπορεί να προκαλέσει ατυχήματα", ανέφερε, μεταξύ άλλων, υποστήριξε ο Πορτογάλος τεχνικός.

Photo Credits: AP Photo/Armando Franca

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ