ΣΤΗΛΕΣ

O Βαρέλα χάνει τον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας λόγω... τατουάζ!

Frankfurt's Bastian Oczipka, right, and Porto's Silvestre Varela challenge for the ball during a Europa League round of 32 second leg soccer match between Eintracht Frankfurt and FC Porto in Frankfurt, Germany, Thursday, Feb. 27, 2014. (AP Photo/Michael Probst)
Frankfurt's Bastian Oczipka, right, and Porto's Silvestre Varela challenge for the ball during a Europa League round of 32 second leg soccer match between Eintracht Frankfurt and FC Porto in Frankfurt, Germany, Thursday, Feb. 27, 2014. (AP Photo/Michael Probst) AP

O αμυντικός της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Γκιγέρμο Βαρέλα θα χάσει τον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας λόγω μόλυνσης από τατουάζ, με τον προπονητή του, Νίκο Κόβατς να τον θέτει εκτός ομάδας για λόγους ανυπακοής.

Ο Γκιγέρμο Βαρέλα πλήρωσε ακριβά την απόφασή του να κάνει τατουάζ λίγες ημέρες πριν τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας μεταξύ της Άιντραχτ Φρανκφούρτης και της Ντόρτμουντ που θα πραγματοποιηθεί το προσεχές Σάββατο (27/05).

Ο Ουρουγουανός δεξιός μπακ, που αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στη γερμανική ομάδα απ' την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, υπέστη μόλυνση στο σημείο που έγινε το τατουάζ, με αποτέλεσμα να τεθεί νοκ άουτ απ' τον σπουδαίο αγώνα.

Σύμφωνα με το " Kicker", ο προπονητής της Άιντραχτ, Νίκο Κόβατς τον είχε προειδοποιήσει να μην προχωρήσει στο "χτύπημα" του τατουάζ για λόγους... ασφαλείας, αλλά ο 24χρονος αμυντικός δεν υπάκουσε τις εντολές του, με τα γνωστά αποτελέσματα.

Το συγκεκριμένο συμβάν, όπως είναι λογικό, προκάλεσε την έντονη αντίδραση τόσο του Κροάτη τεχνικού όσο και των διοικούντων τη γερμανική ομάδα, οι οποίοι κι αποφάσισαν να τον θέσουν στο περιθώριο, επιλέγοντας να μην ενεργοποιήσουν την οψιόν αγοράς που υπήρχε στο συμβόλαιό του.

Τη φετινή σεζόν ο Βαρέλα μέτρησε μόλις 10 συμμετοχές σ' όλες τις διοργανώσεις, καθώς ταλαιπωρήθηκε από αρκετούς τραυματισμούς. Ο ίδιος είχε εκφράσει την επιθυμία του να παραμείνει στην Άιντραχτ και την επόμενη σεζόν, αλλά πλέον κάτι τέτοιο φαντάζει ακατόρθωτο.

Δείτε τη PHOTO απ' το studio tattoo:

O Βαρέλα χάνει τον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας λόγω... τατουάζ!

Photo Credits: AP Photo/Michael Probst

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ