ΣΤΗΛΕΣ

Ο Τσάβι κέρδισε 230.000 ευρώ σε λοταρία

Ο Τσάβι κέρδισε 230.000 ευρώ σε λοταρία

Ο Τσάβι κέρδισε έπαθλο ενός εκατομμυρίου ριάλ του Κατάρ, αφού ήταν ο μεγάλος τυχερός σε κλήρωση τράπεζας της χώρας!

Η τύχη στάθηκε με το μέρος του Τσάβι, ο οποίος αναδείχθηκε νικητής στην κλήρωση του 1.000.000 ριάλ Κατάρ από την "Doha Bank".

Η τράπεζα της χώρας όπου αγωνίζεται ο Ισπανός μέσος εδώ και τρία χρόνια (Αλ Σαντ) διενεργεί ανά τακτά χρονικά διαστήματα κληρώσεις στις οποίες προσφέρει μεγάλα ποσά σε όσους καταθέτες λαμβάνουν μέρος στα διάφορα προγράμματά της. Ο Τσάβι ήταν ένας εξ αυτών και κέρδισε τα 230.000 ευρώ στην κλήρωση που πραγματοποιήθηκε σε παράρτημα της Ντόχα.

"Το να κερδίζω 1.000.000 ριάλ Κατάρ ήταν αναπάντεχο αλλά και καλοδεχούμενο. Άνοιξα τον λογαριασμό μου στην Doha Bank στις 5 Δεκεμβρίου 2016, αφού με ενδιέφερε το πρόγραμμα "Al Dana', από τη στιγμή που άκουσα ότι στόχος του είναι η ενθάρρυνση των πελατών να αποταμιεύουν χρήματα και να έχουν την ευκαιρία να γίνουν εκατομμυριούχοι".

"Άρχισα να επενδύω στο πρόγραμμα με στόχο να κερδίσω το έπαθλο. Σήμερα, μπορώ να πω ότι είμαι χαρούμενος που άνοιξα λογαριασμό με το πρόγραμμα 'Al Dana' και επένδυσα τις καταθέσεις μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την τράπεζα γι' αυτήν την ευκαιρία και εύχομαι την ίδια τύχη και σε άλλους πελάτες στο μέλλον", δήλωσε ο Καταλανός μέσος, σε μία... βολική διαφήμιση για την τράπεζα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ