ΣΤΗΛΕΣ

Ο Τιμ Βίζε άφησε το WWE κι επέστρεψε στο ποδόσφαιρο με ήττα

Ο Τιμ Βίζε άφησε το WWE κι επέστρεψε στο ποδόσφαιρο με ήττα

Ο Τιμ Βίζε έβαλε... φρένο στην καριέρα του στο WWE και επέστρεψε στα ποδοσφαιρικά γήπεδα, σε ερασιτεχνικό επίπεδο, γνωρίζοντας την ήττα παρά τις... απειλές προς τους αντίπαλους επιθετικούς.

Ο Τιμ Βίζε είχε εγκαταλείψει το ποδόσφαιρο προ μηνών, δηλώνοντας ότι είχε κουραστεί και ότι ήθελε να αφοσιωθεί στη νέα σελίδα της καριέρας του, το WWE. Τον Νοέμβριο έκανε επιτυχημένο ντεμπούτο σε αγώνα στο Μόναχο, ωστόσο λίγο αργότερα αποφάσισε να επιστρέψει σε αυτό που γνωρίζει καλά, στη θέση του τερματοφύλακα.

Αφού πήρε την έγκριση από τις αρμόδιες ποδοσφαιρικές αρχές, εντάχθηκε στην Ντίλιγκεν, ομάδα της Kreisliga, της όγδοης κατηγορίας στην πυραμίδα του γερμανικού ποδοσφαίρου, και το Σάββατο έκανε ντεμπούτο στον αγώνα πρωταθλήματος με την Χάουνσχαϊμ.

Δύο ημέρες νωρίτερα, είχε παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου σε... φαρμακείο, σχετικά με την επιστροφή του στη δράση, τρία χρόνια μετά από την τελευταία εμφάνισή του, με τα γάντια της Χόφενχαϊμ στη Bundesliga.

"Οι μικρές κατηγορίες είναι ποδόσφαιρο, όπως όλα τα άλλα. Bundesliga, μικρές κατηγορίες, όλα τα ίδια είναι. Έπαιξα στην Bundesliga, στην εθνική Γερμανίας, δεν φοβάμαι να παίξω εδώ. Η θέση του τερματοφύλακα είναι όπως το ποδήλατο. Δεν την ξεχνάς ποτέ. Νομίζω ότι οι μύες στα πόδια μου θα με κάνουν να πηδήξω πιο ψηλά από το παρελθόν".

Μάλιστα, ο 35χρονος... ενθάρρυνε τους παίκτες της Χάουνσχαϊμ να προσπαθήσουν να σκοράρουν εναντίον του: "Ας έρθουν προς τα μένα, ώστε να πάρω την μπάλα και τον αντίπαλο την ίδια στιγμή. Ας προσπαθήσουν να βγουν ένας με έναν..."

Παρ' όλα αυτά, τα μεγάλα λόγια αποδείχθηκαν φτώχια, αφού ο Βίζε δέχθηκε δύο γκολ και η ομάδα του ηττήθηκε με 2-1.

Ο Βίζε μετράει 386 συμμετοχές στην επαγγελματική σταδιοδρομία του για Φορτούνα Κολωνίας, Κάιζερσλαουτερν, Βέρντερ και Χόφενχαϊμ, ενώ έχει και έξι συμμετοχές με τη φανέλα της "νάτσιοναλμανσαφτ" μεταξύ 2008 και 2012. Έχει κατακτήσει ένα κύπελλο και ένα ligapokal με τη Βέρντερ, ενώ ήταν μέλος της Γερμανίας που κατέκτησε την τρίτη θέση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2010 και έφτασε στα ημιτελικά του Euro 2012.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ