ΣΤΗΛΕΣ

Τερματοφύλακας τα... βρόντηξε εν ώρα αγώνα

Τερματοφύλακας τα... βρόντηξε εν ώρα αγώνα

Ένα απίστευτο σκηνικό διαδραματίστηκε στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Ηρακλείου, λίγο πριν την ολοκλήρωση του παιχνιδιού Αναγέννηση - Τυλισός. Δείτε το VIDEO.

Καυγάδες ανάμεσα σε συμπαίκτες έχουν παρατηρηθεί σε αμέτρητα παιχνίδια ποδοσφαίρου... Από το κορυφαίο επίπεδο του Παγκοσμίου Κυπέλλου μέχρι το χαμηλότερο των τοπικών πρωταθλημάτων. Ειδικά ανάμεσα σε γκολκίπερ και σε αμυντικό επειδή κάτι δεν πήγε καλά, είναι περιστατικά που συμβαίνουν συχνά.

Όμως, να παρατάει ένας τερματοφύλακας το παιχνίδι επειδή η ομάδα του παραπαίει, δεν τυχαίνει κάθε μέρα... Έτυχε όμως στη Β' κατηγορία της ΕΠΣ Ηρακλείου, στο παιχνίδι Αναγέννηση Δυτικών Προαστίων - Τυλισός 0-5.

Ο γκολκίπερ της γηπεδούχου ομάδας, Μπάμπης Πετράκης, έφυγε από τον αγωνιστικό χώρο πετώντας τη μπλούζα και τα γάντια του, λίγα λεπτά πριν από τη λήξη της αναμέτρησης, αγανακτισμένος από την ευκολία που οι αντίπαλοι επιθετικοί έβγαιναν σε θέση βολής!

Παρά τις επικλήσεις των συμπαικτών του και τις προσπάθειες των ανθρώπων του πάγκου, ο 31χρονος τερματοφύλακας ήταν αμετάπειστος και η Αναγέννηση ολοκλήρωσε το ματς με δέκα παίκτες, χωρίς να δεχτεί άλλο γκολ...

Δείτε το βίντεο με την αποχώρηση του τερματοφύλακα:

ΠΗΓΗ: www.grandsport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ