ΣΤΗΛΕΣ

Ο Σουάρες "παρακαλούσε" για κάρτα και ο διαιτητής δεν του την έδινε!

FC Barcelona's Luis Suarez, left, duels for the ball against Girona's Jonas Ramalho during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Girona at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday, Feb. 24, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Luis Suarez, left, duels for the ball against Girona's Jonas Ramalho during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Girona at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday, Feb. 24, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Ο Λουίς Σουάρες επεδίωξε στα τελευταία λεπτά του αγώνα με τη Ζιρόνα να πάρει κίτρινη κάρτα προκειμένου να μην θέσει σε κίνδυνο τη συμμετοχή του στο ντέρμπι με την Ατλέτικο, αλλά παρά τις απέλπιδες προσπάθειες του, ο διαιτητής δεν του την έδωσε! (VIDEO)

Η Μπαρτσελόνα, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ απέναντι στη Ζιρόνα, έκανε την ανατροπή και επικράτησε εν τέλει 6-1 στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της La Liga. Στα τελευταία λεπτά, το παιχνίδι είχε μετατραπεί σε μία... τυπική διαδικασία, με αποτέλεσμα ο Λουίς Σουάρες να επιζητά απεγνωσμένα την κίτρινη κάρτα.

Ο λόγος; Ο Ουρουγουανός επιθετικός ήθελε να απουσιάσει απ' το παιχνίδι με τη Λας Πάλμας μεσοβδόμαδα, ούτως ώστε να μην τεθεί σε κίνδυνο η συμμετοχή του στο ντέρμπι με την Ατλέτικο την προσεχή Κυριακή (04/03, 17:15). Ο 31χρονος φορ έκανε καθυστερήσεις στις εκτελέσεις των πλαγίων, τραβούσε τους αντιπάλους απ' τη φανέλα, αλλά, παρά την απέλπιδα προσπάθεια, ο διαιτητής, που είναι άπειρος σ' αυτό το επίπεδο, αρνήθηκε επιδεικτικά να τον "κιτρινίσει"!

Μάλιστα, μετά το τέλος του αγώνα, οι δύο τους είχαν ένα σύντομο τετ α τετ, με τον Σουάρες να προσπαθεί να εξηγήσει το λόγο πίσω απ' την κίνησή του.

Δείτε το video:

Photo Credits: AP Photo/Manu Fernandez

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η Ζιρόνα προηγήθηκε και το πλήρωσε έξι φορές στο Camp Nou!
Πένθος για τον Μέσι, "έχασε" τον παππού του
Συγκλονιστικό: Τυφλός φίλαθλος "βλέπει" την Μπάρτσα με τη βοήθεια φίλου του
Πλήγμα στην Μπαρτσελόνα με Σεμέδο
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ