ΣΤΗΛΕΣ

O σέξι χορός της Χόουπ Σόλο!

O σέξι χορός της Χόουπ Σόλο!

Η γκολκίπερ της εθνικής ομάδας των ΗΠΑ, Χόουπ Σόλο, έδωσε τον καλύτερο εαυτό της στα ημιτελικά του "Dancing with the Stars". Ήταν όμως αρκετό για να βρεθεί στον τελικό; Απολαύστε την!

Η διάσημη τερματοφύλακας της γυναικείας ποδοσφαιρικής ομάδας των ΗΠΑ κατάφερε διά πυρός και σιδήρου (φλέρταρε αρκετές φορές με την αποχώρηση από το παιχνίδι) να μείνει 9 ολόκληρες εβδομάδες στο "Dancing with the Stars", όμως το όνειρό της να πάρει το στέμμα δεν έγινε πραγματικότητα.

Μετά από τρία χορευτικά τα οποία πραγματοποίησε πάνω στην πίστα μαζί με τον παρτενέρ της, Μαξίμ Τσερμκόβσκι, η Σόλο δεν μπόρεσε να πείσει τους κριτές (βρέθηκε στην 4η θέση με 49 πόντους) με αποτέλεσμα να πει αντίο στο χορευτικό ριάλιτι.

"Αυτή η διοργάνωση είναι μία από τις πιο δύσκολες που έχω πάρει μέρος.

Αντί να πάρω αυτό το τρόπαιο, θα προσπαθήσω για το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το ερχόμενο καλοκαίρι", τόνισε η διάσημη σταρ της "στρογγυλής Θεάς".

"Λυπάμαι που δεν μπορούσα να είμαι καλύτερος για σένα, αλλά έτσι ήρθαν τα πράγματα", δήλωσε ιπποτικά ο παρτενέρ της στο παιχνίδι.

Δείτε ένα από τα χορευτικά της Χόουπ Σόλο στα ημιτελικά του "DWTS":

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ