ΣΤΗΛΕΣ

Ο Ρονάλντο πέρασε με κόκκινο μπροστά απ' την αστυνομία!

Ο Ρονάλντο πέρασε με κόκκινο μπροστά απ' την αστυνομία!

Ο τηλεοπτικός φακός "συνέλαβε" τον Κριστιάνο Ρονάλντο να περνάει με κόκκινο φανάρι, κατά την έξοδό του απ' το "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" μπροστά από αστυνομικές δυνάμεις που απλά... κοιτούσαν! (VIDEO)

H Ρεάλ Μαδρίτης αναδείχθηκε ισόπαλη με τη Λας Πάλμας (3-3) στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής, με αποτέλεσμα να βρεθεί στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, με 56 βαθμούς έναντι 57 της πρωτοπόρου Μπαρτσελόνα.

Βέβαια, οι "μερένγκες" έχουν ένα αγώνα λιγότερο, αλλά, ακόμα κι έτσι, έχασαν την ευκαιρία να ξεφύγουν απ' τους "μπλαουγκράνα". Ο προβληματισμός ήταν έντονος στο στρατόπεδο των Μαδριλένων, ενώ δεν έλειψαν και τα νεύρα, με χαρακτηριστικότερη την αντίδραση του Κριστιάνο Ρονάλντο κατά την έξοδο του απ' το "Σαντιάγκο Μπερναμπέου".

Ο τηλεοπτικός φακός "συνέλαβε" τον Πορτογάλο σούπερ σταρ να περνάει με κόκκινο φανάρι μπροστά στα μάτια των αστυνομικών, οι οποίοι απλά... κοιτούσαν έκπληκτοι. Προφανώς ο Ρονάλντο ήταν εκνευρισμένος απ' το αποτέλεσμα, όμως αυτό δεν μπορεί να δικαιολογήσει σε καμία περίπτωση την αντίδρασή του.

Όπως είναι λογικό, η συγκεκριμένη κίνηση του CR7 σχολιάστηκε αρνητικά, αφού έθεσε σε κίνδυνο τόσο τη ζωή του, όσο και των υπολοίπων οδηγών.

Δείτε το VIDEO:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ