ΣΤΗΛΕΣ

Ο Ρέντναπ πάτησε τη σύζυγό του με το αμάξι τους

Ο Ρέντναπ πάτησε τη σύζυγό του με το αμάξι τους

Ο Χάρι Ρέντναπ δεν πρόσεξε ότι πίσω από το αυτοκίνητό του βρισκόταν η γυναίκα του με συνέπεια να την πατήσει στην προσπάθεια να κάνει όπισθεν.

Παραλίγο τραγωδία για τον Χάρι Ρέντναπ, ο οποίος τραυματίσε με το αυτοκίνητο της οικογένειας τη σύζυγό του, Σάντρα, σε μία βόλτα τους για ψώνια.

Ο 69χρονος πρώην προπονητής επιχείρησε να μετακινήσει το αυτοκίνητο χωρίς να προσέξει τη γυναίκα του, η οποία βρισκόταν κοντά στο όχημα.

Ο Ρέντναπ πάτησε τη σύζυγό του με το αμάξι τους
© DAILY MAIL

Οι ρόδες πάτησαν τη σύζυγό του στον αστράγαλο και της προκάλεσαν ζημιά στους συνδέσμους, με συνέπεια να υποβληθεί σε επέμβαση στο νοσοκομείο του Μπόρνμουθ μία ημέρα μετά και να τοποθετήσει γύψο στην περιοχή.

"Ήταν ένα ατύχημα. Πήγε πίσω από το αυτοκίνητο για να περάσει τον δρόμο. Και καθώς άρχισα να οδηγών, ουσιαστικά πέρασα πάνω από τον αστράγαλό της. Βασικά, νόμιζα ότι είχε φύγει", δήλωσε ο πρώην προπονητής της Τότεναμ και της Γουέστ Χαμ μεταξύ άλλων.

"Η σύζυγός μου είναι εντάξει. Έκανε μία επέμβαση στον αστράγαλο και όλα πήγαν καλά. Είναι τυχερή. Εάν όλο το βάρος του οχήματος περνούσε πάνω από τον αστράγαλο, ο Θεός ξέρει τι θα μπορούσε να συμβεί σε εκείνη και το πόδι της", δήλωσε.

Ο Ρεντναπ δεν είναι η πρώτη φορά που εμπλέκεται σε τροχαίο. Το 1990, μάλιστα, έπεσε θύμα δυστυχήματος στην Ιταλία, στο οποίο έχασε τη ζωή του ένας φίλος του και τρεις Ιταλοί.

Ο Ρέντναπ πάτησε τη σύζυγό του με το αμάξι τους
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ