ΣΤΗΛΕΣ

Ο πρόεδρος τιμωρεί τους παίκτες με... διαμονή σε ξενοδοχείο!

Ο πρόεδρος τιμωρεί τους παίκτες με... διαμονή σε ξενοδοχείο!

Η Λέιτον Όριεντ μετράει μόλις μία νίκη στα 12 τελευταία παιχνίδια της στη League 2 και το αφεντικό του συλλόγου βρήκε τον τρόπο για να "τιμωρήσει" τους παίκτες για την πτώση στην απόδοσή τους.

"Οι δύσκολοι καιροί απαιτούν απελπισμένα μέτρα", σύμφωνα με μία γνωστή ρήση και αυτό φαίνεται πως βρίσκει τέλεια εφαρμογή στην περίπτωση της Λέιτον Όριεντ.

Ξεκίνησε με πέντε σερί νίκες στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν της League 2 όμως στα 12 τελευταία παιχνίδια της έχει γευτεί μόνο μία φορά τη γλυκιά γεύση της νίκης και έτσι ο ιδιοκτήτης του συλλόγου, Φραντσέσκο Μπεκέτι, αποφάσισε να πάρει την κατάσταση πάνω του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Mirror" θέλοντας να... ταρακουνήσει τους παίκτες του αποφάσισε να τους "μαντρώσει" σε ξενοδοχείο όπου το κόστος διανυκτέρευσης για μία βραδιά υπολογίζεται στις 100 λίρες, με σκοπό να δείξουν διαφορετικό πρόσωπο ενόψει του αγώνα πρωταθλήματος με τη Γιορκ.

Ο πρόεδρος τιμωρεί τους παίκτες με... διαμονή σε ξενοδοχείο!

Οι παίκτες έχουν το δικαίωμα να αφήνουν το ξενοδοχείο για να επισκέπτονται την οικογένειά τους αλλά είναι υποχρεωμένοι να τρώνε, να κοιμούνται και να ζουν εκεί μέχρι το ερχόμενο παιχνίδι αυτό το Σαββατοκύριακο.

"Ο ιδιοκτήτης θεωρεί πως είναι καλό να βρίσκουμε κάποιο χρόνο μαζί γιατί έτσι δένεται η ομάδα. Εάν νικήσουμε με 4-0 ή 5-0 τη Γιορκ ίσως ο ιδιοκτήτης μας ζητήσει να μετακομίσουμε μόνιμα στο ξενοδοχείο.

Μένουμε σε ξενοδοχείο, δεν προσπαθούμε να κρύψουμε κάτι. Αν θέλαμε να το κάνουμε αυτό υπάρχουν αρκετά στρατόπεδα μέσα στα άγρια δάση...", δήλωσε ο προπονητής του συλλόγου Ίαν Χέντον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ