ΣΤΗΛΕΣ

Ο πιτσιρικάς που "τρέλανε" τον Γκουαρδιόλα!

Ο πιτσιρικάς που "τρέλανε" τον Γκουαρδιόλα!

Υπάρχει ωραιότερη έκπληξη για έναν μικρό φαν της Μάντσεστερ Σίτι από το να περάσει λίγα λεπτά σε ένα ταξί μαζί με τον Πεπ Γκουαρδιόλα; Φυσικά και όχι και η απόδειξη βρίσκεται σε -ένα ξεκαρδιστικό- video!

Όταν η Μάντσεστερ Σίτι προσκάλεσε τον Braydon Bent, να συναντηθεί με τον Chappy, γνωστό παρουσιαστή στο επίσημο κανάλι του συλλόγου, ο 7χρονος φαν των "πολιτών" δεν μπορούσε να διανοηθεί την έκπληξη που του ετοίμαζαν οι άνθρωποι του αγγλικού συλλόγου.

Και τι έκπληξη: ο νέος τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιολα, ήταν στα πίσω καθίσματα του ταξί που οδηγούσε ο Chappy και ο μικρός Braydon δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό και την ευτυχία του για την αναπάντεχη συνάντηση.

Όταν πάντως ξεκίνησε η κουβέντα, εκείνος που έκλεψε την παρασταση και ανάγκασε τον Καταλανό τεχνικό να του "υποκλιθεί" ήταν ο λιλιπούτειος φαν της Σίτι, ο οποίος μεταξύ άλλων: εξέφρασε σιγουριά ότι φέτος με τον Γκουαρδιόλα η ομάδα του θα πάρει και τους τέσσερις τίτλους που θα διεκδικήσει, του ζήτησε να φέρει τον... Λιονέλ Μέσι, ενώ τον προσκάλεσε για τσάι σπίτι του εκτιμώντας ότι δεν θα έχει κάνει ακόμα αρκετούς φίλους στην πόλη του Μάντσεστερ.

Απολαύστε ένα από τα ωραιότερα videos της χρονιάς:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ