ΣΤΗΛΕΣ

Ο "πιο τυχερός άνθρωπος του κόσμου" μένει δίπλα στον Ρονάλντο

Ο "πιο τυχερός άνθρωπος του κόσμου" μένει δίπλα στον Ρονάλντο

Η ισπανική εφημερίδα "Mundo Deportivo" γράφει για τον "πιο τυχερό άνθρωπο του κόσμου", ο οποίος κέρδισε δυο λοταρίες μέσα σε οκτώ μήνες και πλέον μένει δίπλα στον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Η ταυτότητά του παραμένει κρυφή για προφανείς λόγους. Η "Mundo Deportivo" για τις ανάγκες του ρεπορτάζ και για να διατηρήσει την ανωνυμία του τον αναφέρει ως "Τσάβι". Είναι Κινέζος βέβαια και μένει μόνιμα στην Ισπανία.

Η ζωή του έχει αλλάξει για τα καλά τους οκτώ τελευταίους μήνες, καθώς κέρδισε δυο λοταρίες και έχει προσθέσει πολλά μηδενικά στον τραπεζικό του λογαριασμό. Μάλιστα, έχει κερδίσει τόσα χρήματα, ώστε πλέον μένει δίπλα στον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Πριν η τύχη σταθεί για τα καλά στο πλάι του, δούλευε σε εστιατόρια ως βοηθός μάγειρα. Πλέον, θα είχε την άνεση να ανοίξει ένα ή και περισσότερα δικά του. Δικαίως έχει ονοματιστεί ως ο "πιο τυχερός άνθρωπος του κόσμου".

Πρώτα απ' όλα, κέρδισε σε ισπανική λοταρία το 2013 ένα ποσό της τάξεως του 1.800.000 ευρώ και τα πολλά χρήματα ήρθαν στην συνέχεια, όταν κέρδισε 137.000.000 ευρώ στο παιχνίδι "EuroMillions". Σε καλή μεριά...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ