ΣΤΗΛΕΣ

Ο Παπασταθόπουλος έμαθε το "όχι" στους Γερμανούς!

Dortmunds Neuzugang Sokratis steht am 06.07.2013 vor einem Testspiel gegen die SAT.1-Helden im Signal-Iduna-Park in Dortmund (Nordrhein-Westfalen). Der Bundesligist eröffnet mit dem Spiel unter dem Titel "Das Duell - Alle gegen den BVB" offiziell die Saison 2013-14. Foto: Jonas Güttler/dpa +++(c) dpa - Bildfunk+++
Dortmunds Neuzugang Sokratis steht am 06.07.2013 vor einem Testspiel gegen die SAT.1-Helden im Signal-Iduna-Park in Dortmund (Nordrhein-Westfalen). Der Bundesligist eröffnet mit dem Spiel unter dem Titel "Das Duell - Alle gegen den BVB" offiziell die Saison 2013-14. Foto: Jonas Güttler/dpa +++(c) dpa - Bildfunk+++ DPA

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος έχει υποχρέωσει τους ανθρώπους της Ντόρτμουντ να μάθουν ακόμα και ελληνικά για χάρη του. Διαβάστε τι γράφτηκε στο λογαριασμό της ομάδας του στο Twitter κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Χέρτα.

Ούτε η Χέρτα έδειξε ικανή να σταματήσει τη Ντόρτμουντ, με την ομάδα του Τούχελ να επικρατεί με 3-1 στο "Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ" το απόγευμα της Κυριακής και να κάνει το "3 στα 3", πιάνοντας τη Μπάγερν Μονάχου στην κορυφή της βαθμολογίας.

Στο ματς αυτό ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος αγωνίστηκε βασικός (παρτενέρ του Χούμελς στο κέντρο της άμυνας) και έπαιξε σε όλο το ματς ενώ πρωταγωνίστησε και σε μία φάση που έκανε τον επίσημο λογαριασμό της Ντόρτμουντ στο Twitter να "μιλήσει ελληνικά".

Συγκεκριμένα μετά από μία καθοριστική του επέμβαση στο δεύτερο μέρος με το οποίο κράτησε το 2-0 με το οποίο νικούσε η ομάδα του, γράφτηκε στον λογαριασμό της Ντόρτμουντ στο Twitter: "O Πάπα λέει όχι (Papa says Όχι)"!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ