ΣΤΗΛΕΣ

Ο πανηγυρισμός της χρονιάς από γυναίκα οπαδό!

Ο πανηγυρισμός της χρονιάς από γυναίκα οπαδό!

Το ποδοσφαιρικο highlight του καλοκαιριού προσέφερε μία φαν του Άγιαξ η οποιά πανηγύρισε έξαλλα γκολ της ομάδας της το οποίο δεν μπήκε ποτέ. Απολαύστε το video!

O Άγιαξ βρισκόταν στο 2-2 με την Άλκμααρ στην πρεμιερα του ολλανδικού πρωταθλήματος λίγο πριν το φινάλε και οι οπαδοί του ζούσαν με τρομερή αγωνία τα τελευταία λεπτά, όταν συνέβη μία φάση που θα μείνει για καιρό στη μνήμη των... τηλεθεατών.

Αυτή ήταν ένα μακρινό σουτ από παίκτη του "Αίαντα" που έστειλε τη μπάλα να σταματήσει στον στύλο που υποστήριζε τα δίχτυα της εστίας της Άλκμααρ.

Η αντίδραση των περισσότερων φιλάθλων που βρίσκονταν στις εξέδρες ήταν να τα βάλουν με την τύχη της ομάδας τους που άγγιξε το 3-2 στο φινάλε, υπήρχαν όμως και οι εξαιρέσεις...

Όπως για παράδειγμα μία οπαδός του Άγιαξ η οποία βλέποντας τα δίχτυα να κουνιούνται άρχισε να πανηγυρίζει έξαλλα το γκολ (!) και τη διαφαινόμενη νίκη, για να μοιραστεί μετά από μερικά δευτερολεπτά τη χαρά της με μία άλλη νεαρή αγκαλιάζοντάς την.

Ο τηλεοπτικός φακός κατέγραψε το ομολογομένως ξεκαρδιστικό στιγμιότυπο, το οποίο ολοκληρώθηκε με τις δύο φίλες της ομάδας του Άμστερνταμ να συνειδητοποιούν πως ήταν "άνθρακας ο θησαυρός".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ