ΣΤΗΛΕΣ

O Ντρογκμπά έφυγε απ' το γήπεδο επειδή δεν ξεκίνησε βασικός!

O Ντρογκμπά έφυγε απ' το γήπεδο επειδή δεν ξεκίνησε βασικός!

Ο Ντιντιέ Ντρογκμπά αρνήθηκε να αγωνιστεί στην αναμέτρηση της Μόντρεαλ Ίμπακτ με το Τορόντο, ύστερα απ' την απόφαση του Μάουρο Μπιέλο να τον κρατήσει στον πάγκο.

Η Μόντρεαλ Ίμπακτ αναδείχθηκε ισόπαλη με 2-2 κόντρα στο Τορόντο για το πρωτάθλημα του MLS. Παρόλα αυτά, το σημαντικότερο θέμα συζήτησης ήταν η απουσία του Ντιντιέ Ντρογκμπά απ' την αποστολή της ομάδας απ' τον Καναδά.

Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, ο Ιβοριανός άσος αρνήθηκε να καθίσει στον πάγκο κι έφυγε απ' το γήπεδο, ύστερα απ' την απόφαση του προπονητή του, Μάουρο Μπιέλο να μην του δώσει φανέλα βασικού. Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο Καναδός τεχνικός κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου.

"Δεν δέχθηκε να καθίσει στον πάγκο και στο τέλος δεν ήθελε να είναι καν στην 18άδα. Είχε μία ενόχληση στην πλάτη, όμως μπορούσε να αγωνιστεί κανονικά. Ο σύλλογος θα πρέπει να διαχειριστεί αυτή τη νέα κατάσταση στην ομάδα", υποστήριξε ο 44χρονος προπονητής.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ντρογκμπά έχει περάσει ως αλλαγή στα 2 απ' τα τελευταία 4 παιχνίδια της Μόντρεαλ Ίμπακτ, ενώ σε 21 συμμετοχές τη φετινή σεζόν έχει σημειώσει 10 γκολ. Θυμίζουμε πως το προηγούμενο διάστημα, ιταλικά ΜΜΕ τον ήθελαν στο στόχαστρο της Νάπολι ως αντικαταστάτη του τραυματία Αρκάντιους Μίλικ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ