ΣΤΗΛΕΣ

Ο Ντράμοντ ντύθηκε... συνοδός σε χορό

Ο Ντράμοντ ντύθηκε... συνοδός σε χορό

Ο Andre Drummond συνόδευσε μια 18χρονη στο χορό του σχολείου της, στο Michigan. Προηγήθηκε μια πρόκληση και η... τακτοποίηση αυτής, πριν βάλει τα καλά του και διασκεδάσει με τη νεολαία!

Ο Andre Drummond έβαλε τα καλά του -και όταν λέμε τα καλά του, εννοούμε τα πολύ καλά του-, πήγε στο σπίτι της Raquel Smith με τετράθυρη Porshe, την παρέλαβε και πήγαν μαζί στο χορό τελειοφοίτων του West Bloomfield High School, του Oakland County στο Michigan. Όχι, δεν θυμήθηκε τα νιάτα του (όχι ότι απέχει πολύ η εποχή του δικού του χορού, αφού είναι μόλις 21 χρόνων). Έδωσε μια υπόσχεση και την τήρησε.

Ο παίκτης των Pistons δέχθηκε τον Γενάρη στο τηλέφωνο του το εξής γραπτό μήνυμα: "Πόσα retweets χρειάζομαι για να με συνοδεύσεις στο χορό;" και εκείνος απάντησε "12.000", ενώ έδωσε και χρονικό περιορισμό (2 εβδομάδες).

Ο Ντράμοντ ντύθηκε... συνοδός σε χορό

Το επόμενο δευτερόλεπτο, η μαθήτρια λυκείου είχε ήδη ποστάρει το tweet, με το οποίο παρακαλούσε όλον τον κόσμο να κάνει το όνειρο της πραγματικότητα. Φυσικά και μάζεψε τον απαιτούμενο αριθμό RTs και ο Drummond στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων. Έμεινε στο χορό για δυο ώρες, μίλησε με όλους τους μαθητές, έβγαλε ουκ ολίγες φωτογραφίες και μετά αποχώρησε, γνωρίζοντας την αποθέωση. Κάποιοι πικρόχολοι σχολίασαν "δεν είχε καν το ωραιότερο αυτοκίνητο, γιατί είχαμε 2-3 Bentleys, ενώ υπήρχε και μια κάμπριο Rolls Royce".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ