ΣΤΗΛΕΣ

"Ο Ντόρσεϊ ήθελε να γίνει πορνοστάρ"

"Ο Ντόρσεϊ ήθελε να γίνει πορνοστάρ"

Την επιθυμία του Τζόι Ντόρσεϊ να ασχοληθεί με το πορνό, μετά το φινάλε της μπασκετικής του καριέρας, αποκάλυψε σε βιβλίο του Αμερικανός συγγραφέας.

Μία πολύ... ιδιαίτερη αποκάλυψη για τον Τζόι Ντόρσεϊ έκανε στο βιβλίο του ο Michael Lewis, ο οποίος ασχολήθηκε με τους Houston Rockets και τον τρόπο με τον οποίο επέλεγαν τους παίκτες τους στο Draft, αλλά και την τακτική που ακολουθούσαν στο κομμάτι των συμβολαίων.

Σε ένα απόσπασμα λοιπόν, κι ενώ επισημαίνεται η ικανότητα του GM των "Ρουκετών", Darryl Morey, στην επιλογή παικτών που θα ταιριάξουν άμεσα με το σύνολο, γίνεται αναφορά σε ένα περιστατικό που αφορά τον Τζόι Ντόρσεϊ. Ποιο είναι αυτό;

" Στην job interview που έκανε, ο Τζόι Ντόρσεϊ ήταν χαμογελαστός, ευγενικός και ευδιάθετος. Σκεφτείτε ότι δήλωσε πως όταν τελειώσει την καριέρα του ως μπασκετμπολίστας, σχεδίαζε να ασχοληθεί με το πορνό. Στο πρώτο του παιχνίδι ήταν τρομερός", αναφέρεται χαρακτηριστικά δίνοντας μια νέα... διάσταση της προσωπικότητας και του χαρακτήρα του πρώην σέντερ της Μπαρτσελόνα και του Ολυμπιακού, που δεν γνωρίζαμε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ