ΣΤΗΛΕΣ

Ο Ντόλμπεργκ έσπασε το χέρι φιλάθλου με σουτ

Ajax's Kasper Dolberg controls the ball during the second leg semi final soccer match between Olympique Lyon and Ajax in the Stade de Lyon, Decines, France, Thursday, May 11, 2017. (AP Photo/Laurent Cipriani)
Ajax's Kasper Dolberg controls the ball during the second leg semi final soccer match between Olympique Lyon and Ajax in the Stade de Lyon, Decines, France, Thursday, May 11, 2017. (AP Photo/Laurent Cipriani) AP

Ένας φίλαθλος του Άγιαξ έσπασε το χέρι του όταν ο Κάσπερ Ντόλμπεργκ τον πέτυχε με δυνατό σουτ κατά τη διάρκεια προθέρμανσης.

Ο Κάσπερ Ντόλμπεργκ έγινε αρνητικός πρωταγωνιστής ενός άτυχου περιστατικού, αφού κατά τη διάρκεια προθέρμανσης για τον αγώνα του Άγιαξ με τη Βίλεμ στο Τίλμπουργκ, πριν από την τελευταία αγωνιστική της Eredivisie, έσπασε το χέρι ενός φιλάθλου.

Ο Δανός επιθετικός έκανε ζέσταμα στα σουτ, ωστόσο σε ένα εξ αυτών δεν βρήκε εστία. Η μπάλα έφυγε πιο μακριά και πέτυχε στο καρπό έναν φίλαθλο πίσω από το τέρμα.

Η μπάλα είχε τόση δύναμη που ο Στάιν Ούντο, ο άτυχος φίλαθλος, υπέστη διπλό κάταγμα στο χέρι του, όπως εξήγησε και ο ίδιος στο "AT5": "Πήγαινε πολύ γρήγορα. Η μπάλα χτύπησε τον καρπό μου πολύ δυνατά. Στο ημίχρονο, πήγα στους γιατρούς και μου έδωσαν μία σακούλα με πάγο, αλλά δεν ήθελα να χάσω το παιχνίδι. Ο Άγιαξ θα μπορούσε να στεφθεί πρωταθλητής".

"Μετά από τον αγώνα, πήγα στο νοσοκομείο. Αρχικά νόμιζα ότι ήταν μία μελανιά, αλλά όταν έβγαλα ακτινογραφία, αποδείχθηκε ότι είχα σπάσει τον καρπό μου σε δύο σημεία".

Ο Άγιαξ απολογήθηκε στον φίλαθλο και όπως αποκάλυψε ο Ούντο "θα μου στείλουν κάτι μικρό, αλλά δεν ξέρω ακόμα τι. Δύο εισιτήρια για τον τελικό της Τετάρτης; Ναι, αυτό θα ήταν καλό, αν και θα είναι δύσκολο, αφού δεν μπορώ να οδηγήσω με τον καρπό μου".

Ο "Αίαντας" πανηγύρισε τη νίκη με 3-1 σε αυτόν τον αγώνα, με τον 19χρονο επιθετικό να ανοίγει το σκορ, ωστόσο η Φέγενοορντ δεν έχασε βαθμούς κι έτσι δεν έγινε ανατροπή στην κορυφή.

Photo credits: AP Photo/Laurent Cipriani

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ