ΣΤΗΛΕΣ

Ο Ντιμπάλα σκόραρε με φάουλ σε τείχος 18 ατόμων

Ο Ντιμπάλα σκόραρε με φάουλ σε τείχος 18 ατόμων

Ο Πάουλο Ντιμπάλα κατάφερε να σκοράρει σε φιλανθρωπικό αγώνα εκτελώντας φάουλ με 18 άτομα να στήνουν τείχος στη γραμμή της εστίας!

Ο Πάουλο Ντιμπάλα αποτελεί έναν από τους πιο προικισμένους ποδοσφαιριστές της γενιάς του και το επιδεικνύει σε κάθε περίσταση. Αυτό συνέβη και το Σάββατο, όταν συμμετείχε σε φιλανθρωπικό αγώνα στη γενέτειρά του, Λαγκούνα Λάργκα.

Ο Αργεντινός επιθετικός της Γιουβέντους χρειάστηκε να εκτελέσει ένα φάουλ λίγο έξω από την περιοχή. Μόνο που δεν θα αντιμετώπιζε το συνηθισμένο τείχος των 6-7 ατόμων, αλλά όλη την αντίπαλη ομάδα. Βασικοί και αναπληρωματικοί στήθηκαν στη γραμμή του τέρματος, γεμίζοντας όσο περισσότερο χώρο μπορούσαν. Ορισμένοι παίκτες, μάλιστα, κρεμάστηκαν από τα δοκάρια, για να καλύψουν και τα πιο ψηλά σημεία.

Συνολικά 18 άτομα επιχείρησαν να υπερασπιστούν την εστία, μάταια όμως. Ο Ντιμπάλα με ένα αριστερό σουτ σήκωσε την μπάλα όσο έπρεπε για να καταλήξει στο δεξί "παραθυράκι" της εστίας.

Όπως ήταν φυσικό, μετά από αυτήν την αριστουργηματική εκτέλεση, συμπαίκτες και αντίπαλοι έσπευσαν να αγκαλιάσουν τον σκόρερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ