ΣΤΗΛΕΣ

Ο Νοβίτσκι έγινε χάμπουργκερ

Ο Νοβίτσκι έγινε χάμπουργκερ

Οι Ντάλας Μάβερικς ενημέρωσαν πως από εδώ και στο εξής, σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια τους θα σερβίρεται ο... Ντιρκ Νοβίτσκι. Πως; Δημιούργησαν χάμπουργκερ με το όνομα του 37χρονου πάουερ φόργουορντ (VIDEO).

Με πορεία περίπου δύο δεκαετιών στο ΝΒΑ με τη φανέλα των Ντάλας Μάβερικς, ο Ντιρκ Νοβίτσκι έχει γίνει συνώνυμο των "Καουμπόηδων". Μόνο που από εδώ και στο εξής θα είναι συνώνυμο με κάτι ακόμη: ένα μπέργκερ! Όπως ενημέρωσαν οι Ντάλας Μάβερικς, από εδώ και το εξής οι φίλοι της ομάδας θα μπορούν να απολαμβάνουν -στη διάρκεια των εντός έδρας αγώνων της ομάδας- το αγαπημένο τους... Ντιρκ Νοβίτσκι.

Πρόκειται για χάμπουργκερ με βαυαρικό πρέτζελ, τυρί, κρεμμύδι, μπέικον, ρόκα, μουστάρδα και σως αγριοράπανου, που συνοδεύεται με τηγανητές πατάτες. Όσο για το κόστος; Ανέρχεται στα 12 δολάρια, με σκοπό να είναι προσιτό για κάθε πορτοφόλι. Ο Ντιρκ Νοβίτσκι ήταν ο πρώτος που δοκίμασε τη νέα έμπνευση των σεφ της ομάδας του, στα αποδυτήρια του Ντάλας, με τους συμπαίκτες του να ακολουθούν και να ενθουσιάζονται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ