ΣΤΗΛΕΣ

Ο MVP στη Ζιμπάμπουε κέρδισε... ψωμί, σαπούνι, χαρτί τουαλέτας

Ο MVP στη Ζιμπάμπουε κέρδισε... ψωμί, σαπούνι, χαρτί τουαλέτας

Οι φίλαθλοι της ΚΑΠΣ Γιουνάιτεντ στη Ζιμπάμπουε ψήφισαν τον κορυφαίο παίκτη της ομάδας για τον μήνα Σεπτέμβριο και το έπαθλο που πήρε περιελάμβανε ψωμί, σαπούνι, χαρτί τουαλέτας και όχι μόνο!

Ο αρχηγός της ΚΑΠΣ Γιουνάιτεντ στη Ζιμπάμπουε, Ντέβον Τσάφα, πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις τον Σεπτέμβριο και γι' αυτόν τον λόγο κέρδισε τις προτιμήσεις των φιλάθλων, στην ανάδειξη του MVP του μήνα για το κοινό.

Η απονομή του βραβείου πραγματοποιήθηκε πριν από τη σέντρα στην αναμέτρηση της ομάδας του με την Τράιανγκλ Γιουνάιτεντ, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Premier League.

Μόνο που το έπαθλο ήταν λίγο διαφορετικό από αυτό που θα περίμενε κανείς στην Ευρώπη ή σε άλλες περιοχές του κόσμου. Ούτε χρήματα ούτε κάποιο μπόνους. Ο 26χρονος διεθνής αμυντικός κέρδισε ένα καλάθι γεμάτο με ψωμί, αρτοποιήματα, αλεύρι, κρέμες, σαπούνια, χαρτί υγείας και άλλα αγαθά πρώτης ανάγκης!

Ο MVP στη Ζιμπάμπουε κέρδισε... ψωμί, σαπούνι, χαρτί τουαλέτας

Το κλίμα ευφορίας διατηρήθηκε και στον αγώνα, αφού η ομάδα του νίκησε με 1-0, ενώ μία εβδομάδα αργότερα αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 εκτός έδρας με τους Μπλακ Ράινος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ