ΣΤΗΛΕΣ

Ο... Μr Jones ηρεμεί τον Νοβίτσκι στις βολές

Ο... Μr Jones ηρεμεί τον Νοβίτσκι στις βολές
INTIME SPORTS

Ο Ντιρκ Νοβίτσκι αποκάλυψε σε ραδιοφωνική εκπομπή πώς χαλαρώνει πριν τις βολές. Ακούστε τον να δίνει... τη συνταγή της επιτυχία.

Είναι ένας από τους καλύτερους σουτέρ του ΝΒΑ, στην ιστορία της πιο θεαματικής λίγκας μπάσκετ, στον πλανήτη. Ο forward των Mavericks και διεθνής με τη Γερμανία, έχει και το ουδόλως ευκαταφρόνητο 87,9% από τη γραμμή των βολών, στη 17χρονη καριέρα του, στην άλλη ακτή του Ατλαντικού. Η εκπομπή "Awesome Boring" του ζήτησε να εξηγήσει πού χρωστά αυτό το νούμερο. Και η απάντηση μάλλον δεν ήταν η αναμενόμενη.

" Είχα έναν κόουτς κάποτε, ο οποίος με είχε δει να χάνω κάποιες σημαντικές βολές, το πάλαι ποτέ και μου είπε πως είχε μια ιδέα. "Είσαι σε μεγάλη ένταση, προσπαθείς πάρα πολύ να συγκεντρωθείς. Γιατί δεν λες ένα τραγούδι όταν πηγαίνεις στη γραμμή;. Τον κοίταξα και σκεφτόμουν "πάει, το έχασε". Μετά, είπα δεν χάνω κάτι να προσπαθήσω. Και δούλεψε. Είχε αποτέλεσμα". Έχει κάποιο ιδιαίτερο τραγούδι που προτιμά; " Η αλήθεια είναι πως έχω καιρό να το κάνω. Ήταν συνήθεια που είχα, όταν ήμουν μικρότερος και έλεγα το Mr. Jones. Δεν ξέρω γιατί διάλεξα αυτό το τραγούδι. Το λάτρευα τότε, ακόμα το λατρεύω", εξήγησε πριν... αρχίσει να ερμηνεύει αυτό που εξελίχθηκε σε μυστικό της επιτυχίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ