ΣΤΗΛΕΣ

Ο Μπουράκ Γιλμάζ διαπληκτίζεται με οδηγό λεωφορείου

Ο Μπουράκ Γιλμάζ διαπληκτίζεται με οδηγό λεωφορείου

Ο διεθνής Τούρκος επιθετικός Μπουράκ Γιλμάζ τσακώθηκε στον δρόμο με έναν οδηγό λεωφορείου, ο οποίος, όμως, έβγαλε... ρόπαλο και έτρεψε σε φυγή τον παίκτη!

Ο Μπουράκ Γιλμάζ, ένας από τους κορυφαίους Τούρκους επιθετικούς των τελευταίων ετών, διαπληκτίστηκε με οδηγό δημόσιου λεωφορείου στον δρόμο και λίγο έλειψε να έρθει στα χέρια.

Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής εκμεταλλεύτηκε την ολοκλήρωση της σεζόν στην Κίνα όπου αγωνίζεται μετά από τη μεταγραφή του στην Γκουοάν και βρέθηκε στην πατρίδα του, όπου απέδειξε για πολλοστή φορά το οξύθυμο του χαρακτήρα του.

Ο πρώην επιθετικός των Γαλατάσαραϊ, Τράμπζονσπορ, Φενέρμπαχτσε και Μπεσίκτας στεκόταν δίπλα στο αυτοκίνητό του και στην πλευρά του δρόμου, όταν ένα λεωφορείο πέρασε ακριβώς δίπλα του.

Ο διεθνής άσος έκανε νόημα στον οδηγό να σταματήσει για να το τα... ψάλει, αλλά και ο ίδιος ο οδηγός δεν είχε... πρόβλημα να αντιμετωπίσει τον υψηλόσωμο ποδοσφαιριστή.

Ο Γιλμάζ άρχισε να φωνάζει από την ανοιχτή πόρτα του οχήματος, αλλά όταν ανέβηκαν οι τόνοι, επιβιβάστηκε στο λεωφορείο.

Ο οδηγός φοβήθηκε και έκανε προς τα πίσω, αλλά στη συνέχεια τράβηξε ένα... ρόπαλο, στη θέα του οποίου ο Γιλμάζ τράπηκε σε φυγή!

Ακολούθως, ο ποδοσφαιριστής άρχισε να βρίζει θεούς και δαίμονες έξω από το λεωφορείο, με άλλα άτομα δίπλα του να προσπαθούν να τον συγκρατήσουν και τον οδηγό να πετάει ατάκες που εξαγρίωναν διαρκώς τον Γιλμάζ!

Δείτε το βίντεο με το περιστατικό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ