ΣΤΗΛΕΣ

Ο Μπόγκουτ πανηγυρίζει πριν το σουτ του Κάρι

Ο Μπόγκουτ πανηγυρίζει πριν το σουτ του Κάρι

Το ότι ο Στέφεν Κάρι είναι ο καλύτερος σουτέρ στον κόσμο το γνωρίζουμε. Μόνο που ο Άντριου Μπόγκουτ το πήγε σε... άλλο επίπεδο, πανηγυρίζοντας το τρίποντο του συμπαίκτη του πολύ πριν αυτός σηκωθεί να σουτάρει. Δείτε το απίστευτο στιγμιότυπο (VIDEO).

Ο Στέφεν Κάρι οδήγησε τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς σε μία ακόμη εντός έδρας νίκη, με τους Ορλάντο Μάτζικ να είναι αυτή τη φορά το... θύμα των πρωταθλητών . Μαζί έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία που σημειώνει 300 τρίποντα σε μία σεζόν, συνεχίζοντας να "σπάει" το ένα ρεκόρ μετά το άλλο.

Ένα από εφτά τρίποντα που πέτυχε χθες (7/3) το βράδυ όμως, ήταν ξεχωριστό. Όχι γιατί σήμαινε κάτι παραπάνω, αλλά γιατί συνοδεύτηκε από πανηγυρισμό του Άντριου Μπόγκουτ, δείγμα της απόλυτης εμπιστοσύνης που έχουν όλοι στο Γκόλντεν Στέιτ στις ικανότητες του θαυματουργού γκαρντ. Στα τελευταία λεπτά της πρώτης περιόδου, ο Αυστραλός σέντερ έδωσε την ασίστ στον Στέφεν Κάρι για να κάνει καλά αυτό που ξέρει. Να ευστοχεί από τα 7μ25.

Μόνο που σε αυτή την περίπτωση δεν περίμενε να δει το αποτέλεσμα. Αντίθετα, άρχισε να πανηγυρίζει με το που του έδωσε την πάσα, επιστρέφοντας στην άμυνα με τα χέρια ψηλά πολύ πριν η μπάλα καταλήξει, εν τέλει, στο καλάθι των Ορλάντο Μάτζικ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ