ΣΤΗΛΕΣ

Ο Μπαλοτέλι πανηγυρίζει για τη... Σίτι

Ο Μπαλοτέλι πανηγυρίζει για τη... Σίτι

Ο Μάριο Μπαλοτέλι βρίσκεται εκτός πλάνων της Λίβερπουλ και έτσι είχε την ευκαιρία να ταξιδέψει στο Μάντσεστερ για το ματς της Σίτι με την Τσέλσι. Δεν έκρυψε μάλιστα τη χαρά του για την επιτυχία των "πολιτών".

Θεωρείται "ξένο σώμα" στη Λίβερπουλ κα ο Μπρένταν Ρότζερς τον παρότρυνε να πάει σε άλλη ομάδα αν θέλει να αγωνίζεται, παρόλα αυτά ο Μάριο Μπαλοτέλι δεν χάνει την καλή διάθεσή του και βρίσκει χρόνο πλέον να βλέπει αγώνες της Premier League διά ζώσης.

Όπως έκανε για παράδειγμα την Κυριακή, με τον "Super Mario" να ταξιδεύει από το Λίβερπουλ στο γειτονικό Μάντσεστερ για να δει από κοντά το ντέρμπι της πρώην ομάδας του, Μάντσεστερ Σίτι, κόντρα στην Τσέλσι, και μετά το τέλος του αγώνα να μην κρύβει την ικανοποίησή του για το 3-0 των γηπεδούχων.

Κατέβηκε μάλιστα στα αποδυτήρια και αγκάλιασε τον Βενσάν Κομπανί, με την Μάντσεστερ Σίτι θα παρουσιάζει αυτό το σκηνικό μέσα από φωτογραφία που ανέβασε στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter με το εξής σχόλιο: "Ωραία κίνηση του Μάριο Μπαλοτέλι να εμφανιστεί απόψε"!

Ο Μπαλοτέλι πανηγυρίζει για τη... Σίτι

Εν τω μεταξύ, ιταλικά ΜΜΕ αναφέρουν τη Δευτέρα πως Σαμπντόρια και Λάτσιο είναι οι δύο ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του 25χρονου Ιταλού στράικερ, με τον Αντόνιο Κασάνο να στέλνει μάλιστα μήνυμα στο κινητό του Μπαλοτέλι (όπως αποκαλύπτει η Sportmediaset) γράφοντάς του το εξής: "Μάριο, στη Σαμπντόρια θα ξαναγίνουμε μεγάλοι: έλα μαζί μου".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ