ΣΤΗΛΕΣ

Ο Μπαλοτέλι είναι on fire!

Ο Μπαλοτέλι είναι on fire!

Όταν ο Μπαλοτέλι έχει κέφια μπορεί να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα με οποιοδήποτε τρόπο. Δείτε ένα θεαματικό γκολ του "Super Mario" στην τελευταία προπόνηση της Λίβερπουλ (video).

Όλα τα βλέμματα θα είναι αναμφίβολα στραμμένα στον Μάριο Μπαλοτέλι όταν το απόγευμα της Κυριακής η Λίβερπουλ τεθεί αντιμέτωπη με τη Σαουθάμπτον στο "St Mary's" και η αιτία είναι φυσικά το "σόου" στο οποίο πρωταγωνίστηκε πριν λίγα βράδια στο "Anfield".

Όταν πήρε τη μπάλα μέσα από τα χέρια του αρχηγού Χέντερσον (τραυματίας ο Τζέραρντ) και με το "έτσι θέλω" χτύπησε εκείνος το πέναλτι των "κόκκινων" απέναντι στη Μπεσίκτας , για να σκοράρει τελικά από την άσπρη βούλα και να δώσει προβάδισμα πρόκρισης στην ομάδα του στους "32" του Europa League ενόψει της ρεβάνς της ερχόμενης εβδομάδας στην Κωνσταντινούπολη.

Ο "Super Mario" αποδεικνύει πάντως το τελευταίο διάστημα πως έχει βελτιωθεί και ότι είναι σε θέση να βοηθήσει τη γραμμή κρούσης της ομάδας του Μπρένταν Ρότζερς, με τον Ιταλό να έχει κέφια ακόμα και στις προπονήσεις.

Αυτό μπορείτε να το αντιληφθείτε μέσα από το video της τελευταίας προπόνησης της Λίβερπουλ ενόψει του δύσκολου εκτός έδρας αγώνα με τη Σαουθάμπτον, όπου εκεί ο Μπαλοτέλι πετυχαίνει ένα θεαματικό γκολ με "κεραυνό" απέναντι στον Μινιολέ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ