ΣΤΗΛΕΣ

Ο Μουρίνιο σπρώχνει νεαρό σε δρόμο του Λονδίνου!

Ο Μουρίνιο σπρώχνει νεαρό σε δρόμο του Λονδίνου!
© REUTERS

Ένα video που χαλάει το προφίλ του Ζοζέ Μουρίνιο κυκλοφορεί στο διαδίκτυο εδώ και λίγες ώρες, καθώς σε αυτό ο Πορτογάλος τεχνικός φαίνεται να σπρώχνει σε δρόμο του Λονδίνου ένα 14χρονο παιδί!

Σε νέους μπελάδες κινδυνεύει να εμπλακεί ο Ζοζέ Μουρίνιο καθώς ένα video που έχει αρχίσει να εξαπλώνεται σε όλο τον κόσμο μέσω της δύναμης του διαδικτύου, τοποθετεί τον "special one" σε ένα σκηνικό που δεν του περιποιεί ιδιαίτερη τιμή.

Διαβάστε για το "τρολάρισμα" του Ζοζέ Μουρίνιο σε Αρσέν Βενγκέρ και FA.

Σε αυτό βλέπουμε τον Πορτογάλο τεχνικό να περπατάει σε δρόμο του Λονδίνου, μιλώντας στο κινητό του τηλέφωνο, όταν αντιλαμβάνεται ξαφνικά πως καταγράφεται μέσω κινητού από έναν νεαρό.

Ο συγκεκριμένος νεαρός ονομάζεται Otto Nahmmacher και είναι μόλις 14 ετών και αυτό που προκαλεί έκπληξη είναι πως ο Μουρίνιο πλησιάζει προς το μέρος του και τον σπρώχνει, με αποτέλεσμα ο πιτσιρικάς να χάσει το έλεγχο της κάμεράς του.

Το περιστατικό εικάζεται πως έχει λάβει χώρα στο Knightsbridge του Δυτικού Λονδίνου την περασμένη Κυριακή, με τον πατέρα του παίκτη Hans Nahmmacher να δηλώνει στη "Sun" πως "ο Μουρινιο έχει χάσει τον έλεγχο". Σημειώνεται πως τόσο ο πατέρας όσο και ο γιος αποτελούν οπαδούς των "μπλε" του Λονδίνου.

Δείτε το video με την... έφοδο του Μουρίνιο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ