ΣΤΗΛΕΣ

Ο Μουρίνιο δεν υπογράφει (πια) φανέλες της Τσέλσι!

Ο Μουρίνιο δεν υπογράφει (πια) φανέλες της Τσέλσι!

Φίλαθλος ζήτησε από τον Ζοζέ Μουρίνιο να υπογράψει πάνω σε μία φανέλα της Τσέλσι αλλά συνειδητοποίησε γρήγορα πως ο "special one" δεν θα του έκανε το χατήρι. Δείτε το VIDEO!

Η Τσέλσι αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα (αν όχι το σημαντικότερο) κεφάλαια στην προπονητική καριέρα και στη ζωή του Ζοζέ Μουρίνιο, όμως εδώ και λίγο καιρό η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποτελεί το νέο ποδοσφαιρικό του σπίτι και φρόντισε να το ξεκαθαρίσει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο σε όσους δεν το έχουν -ακόμα- αντιληφθεί.

LONDON, ENGLAND - DECEMBER 19: A Chelsea fan holds a banner to support Jose Mourinho prior to the Barclays Premier League match between Chelsea and Sunderland at Stamford Bridge on December 19, 2015 in London, England.  (Photo by Clive Mason/Getty Images)
LONDON, ENGLAND - DECEMBER 19: A Chelsea fan holds a banner to support Jose Mourinho prior to the Barclays Premier League match between Chelsea and Sunderland at Stamford Bridge on December 19, 2015 in London, England. (Photo by Clive Mason/Getty Images) GETTY IMAGES

Η αποστολή της Γιουνάιτεντ βρίσκεται αυτές τις ημέρες στην Κίνα στο πλαίσιο της καλοκαιρινής της προετοιμασίας (θα δώσει και φιλικά ματς, αρχής γενομένης από το σημερινό με την Ντόρτμουντ) και στο περιθώριο μίας προπόνησης ο Πορτογάλος τεχνικός βρέθηκε απέναντι σε μία ουρά που είχαν δημιουργήσει φίλαθλοι για να τους υπογράψει αυτόγραφα.

Ο "special one" δεν είχε την παραμικρή διάθεση να τους αρνηθεί και άρχισε να υπογράφει, όταν όμως κάποια στιγμή ένας φίλαθλος του έδωσε μία μπλε φανέλα της Τσέλσι, ο Μουρίνιο αρνήθηκε να βάλει την υπογραφή του και με χαρακτηριστικό κούνημα του κεφαλιού του, του έλεγε "όχι πια".

Απολαύστε το video με την επική αντίδραση του Ζοζέ Μουρίνιο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ