ΣΤΗΛΕΣ

Ο Μο Φάρα δεν ξεχνάει την Άρσεναλ

Ο Μο Φάρα δεν ξεχνάει την Άρσεναλ
© AFP/GETTY IMAGES

Ο Μο Φάρα έχει τέτοια αγάπη για την Άρσεναλ που μίλησε για το ματς της κόντρα στη Λίβερπουλ λίγες στιγμές μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στα 10.000 μέτρα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου! Διαβάστε λεπτομέρειες.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπορεί να καυχιέται για το γεγονός ότι μεταξύ των διάσημων φιλάθλων της είναι ο ταχύτερος άνθρωπος στον κόσμο, Γιουσέιν Μπολτ, όμως και η Άρσεναλ δεν μπορεί να έχει... παράπονο καθώς στο πλευρό της είναι ο υπερπρωταθλητής στα 5 και στα 10 χιλιάδες μέτρα Μο Φάρα.

Είναι μάλιστα τέτοιο το ενδιαφέρον του για τους Λονδρέζους που αναφέρθηκε σε αυτούς λίγα μόλις λεπτά μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στα 10 χιλιόμετρα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου που γίνεται στο Πεκίνο.

"Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι με υποστήριξαν, την οικογένειά μου συγκεκριμένα, το κόσμο και εκείνους που συνεχίζουν να μου στέλνουν όμορφα μηνύματα", δήλωσε αρχικά στο BBC ο 32χρονος Άγγλος δρομέας μεγάλων και μεσαίων αποστάσεων, για να συμπληρώσει ωστόσο με νόημα:

Ο Μο Φάρα δεν ξεχνάει την Άρσεναλ

"Και επίσης, όπως ξέρετε, έχουμε μεγάλο παιχνίδι απέναντι στη Λίβερπουλ". Σημειώνεται πως ο Φάρα θα μπορεί να απολαύσει με την ησυχία του το ντέρμπι κόντρα στη Λίβερπουλ το βράδυ της Δευτέρας καθώς θα αγωνιστεί εκ νέου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα την ερχόμενη Κυριακή στον τελικό των 5.000 μέτρων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ