ΣΤΗΛΕΣ

Ο μεθυσμένος Τερίμ πλάκωσε εστιάτορα για έναν... φράχτη

Turkey coach Fatih Terim looks on before the Euro 2016 Group D soccer match between Spain and Turkey at the Allianz Riviera stadium in Nice, France, Friday, June 17, 2016. (AP Photo/Manu Fernandez)
Turkey coach Fatih Terim looks on before the Euro 2016 Group D soccer match between Spain and Turkey at the Allianz Riviera stadium in Nice, France, Friday, June 17, 2016. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Ο Φατίχ Τερίμ κατηγορείται ότι επιτέθηκε μεθυσμένος σε έναν ιδιοκτήτη κεμπαμπτζίδικου στη Σμύρνη, μαζί με μπράβο, προστατεύοντας το γειτονικό κεμπαμπτζίδικο του γαμπρού του!

Ένα απίστευτο σκηνικό έλαβε χώρα στη Σμύρνη, με πρωταγωνιστή τον ομοσπονδιακό τεχνικό της εθνικής Τουρκίας, Φατίχ Τερίμ. Ο 63χρονος προπονητής επιτέθηκε μαζί με έναν φρουρό του σε έναν ιδιοκτήτη κεμπαμπτζίδικου, λόγω αντιδικίας με τον γαμπρό του, που έχει το... διπλανό κεμπαμπτζίδικο!

Όλα συνέβησαν στην Αλάτσατα της Σμύρνης, μία άκρως τουριστική περιοχή της γειτονικής χώρας. Ο Αχμέτ Μπαράν Τσετίν, γαμπρός του Τερίμ, είναι ιδιοκτήτης του κεμπαμπτζίδικου "Club Baba Köyiçi", το οποίο βρίσκεται στην αγορά της πόλης. Δίπλα ακριβώς, ο Σελαχατίν Αϊντογντού, πρώην ιδιοκτήτης της Άντανα Ντεμίρσπορ, της πρώτης ομάδας στην ποδοσφαιρική καριέρα του Τερίμ, αποφάσισε να ανοίξει κι αυτός κεμπαμπτζίδικο, με την ονομασία "Yüzevler Kebapçısı".

Ο Τσετίν δεν πήρε με καλό μάτι αυτήν την κίνηση και ζήτησε τα δύο καταστήματα να χωριστούν με έναν ξύλινο φράχτη ύψους δύο μέτρων. Ο Αϊντογντού δέχθηκε αρχικά, ο φράχτης τοποθετήθηκε, ωστόσο στη συνέχεια ο Τσετίν φέρεται να προσπάθησε να "κλέψει" λίγο από τον χώρο του Αϊντογντού. Ο τελευταίος αντέδρασε και εν τέλει οι ιθύνοντες της αγοράς διέταξαν να αφαιρεθεί εξ ολοκλήρου ο φράχτης.

Ο Τσετίν ενημέρωσε τον πεθερό του για το τι συνέβη και ο Τερίμ τηλεφώνησε στον Αϊντογντού, ζητώντας του εξηγήσεις γιατί άνοιξε εστιατόριο δίπλα σε εκείνο του γαμπρού του και γιατί δημιουργεί προβλήματα, ενώ άρχισε να τον απειλεί. Το βράδυ του Σαββάτου, ο Τερίμ πέταξε από την Αλικαρνασσό όπου βρισκόταν σε διακοπές μέχρι τη Σμύρνη και δημιούργησε επεισόδιο, σύμφωνα με την καταγγελία του Αϊντογντού.

Όπως κατέθεσε στην αστυνομία, ο Τερίμ σε κατάσταση μέθης, ένας φρουρός του και οι δύο γαμπροί του πήγαν στο "Yüzevler Kebapçısı" και επιτέθηκαν στον Αϊντογντού και σε υπαλλήλους του καταστήματος, τέσσερις εκ των οποίων κατέληξαν στο νοσοκομείο με ελαφριά τραύματα.

"Ο πατέρας μου καθόταν στην αίθουσα και ο Φατίχ Τερίμ, υπό την επήρεια αλκοόλ, άρχισε να γρονθοκοπεί τον πατέρα μου. Ο πατέρας μου αντέδρασε με γροθιές. Πήδηξαν τον μικρό τοίχο και ο καυγάς συνεχίστηκε μεταξύ των υπαλλήλων του εστιατορίου και των υπαλλήλων του άλλου εστιατορίου, με ραβδιά, γροθιές και μια καρέκλα", δήλωσε ο γιος του ιδιοκτήτη, Χουσνού Αϊντογντού.

"Μου επιτέθηκε στο μαγαζί, αλλά έφυγε σε δύο λεπτά. Γιατί έτρεξε;", δήλωσε μεταξύ άλλων ο Αϊντογντού, ο οποίος αποκάλυψε ότι ο Τεριμ πίεσε "σημαντικούς ανθρώπους" για να του τηλεφωνήσουν και να αλλάξει την κατάθεσή του, χωρίς να ασκήσει μηνύσεις. "Ο Τερίμ ζητάει από σημαντικούς ανθρώπους να μου μιλήσουν για να υποχωρήσω, αλλά θα συνεχίσω με τις κατηγορίες. Ο αγώνας μόλις άρχισε", τόνισε.

Photo credits: AP Photo/Manu Fernandez

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ