ΣΤΗΛΕΣ

Ο Μέσι ανάγκασε τους στόπερ της Βιγιαρεάλ να συγκρουστούν

Ο Μέσι ανάγκασε τους στόπερ της Βιγιαρεάλ να συγκρουστούν

Ο Λιονέλ Μέσι πέρασε ανάμεσα στους στόπερ της Βιγιαρεάλ και έγραψε το 2-0 για τη Μπαρτσελόνα στο "Estadio de la Cerámica", φάση κατά την οποία οι δυο τους συγκρούστηκαν, πέφτοντας ο ένας πάνω στον άλλον. (VIDEO).

Στο 83' ο Λιονέλ Μέσι σκόραρε για τη Μπαρτσελόνα και έκανε το 0-2 στο "Estadio de la Cerámica" απέναντι στη Βιγιαρεάλ, σκορ που έμεινε μέχρι τέλους. Στη φάση του γκολ, ο Αργεντινός πέρασε ανάμεσα στους δύο στόπερ των γηπεδούχων και ακολούθως νίκησε τον Σέρχιο Ασένχο.

Οι... δύσμοιροι Άλβαρο Γκονθάλεθ και Βίκτορ Ρουίθ, μάλιστα, στην προσπάθειά τους να αναχαιτίσουν τον σταρ της Μπάρτσα συγκρούστηκαν, πέφτοντας ο ένας πάνω στον άλλον! Δείτε το video...

Ο Λιονέλ Μέσι έφτασε τα 14 τέρματα στην Primera Division με το γκολ που σημείωσε απέναντι στη Βιγιαρεάλ (περισσότερα από κάθε άλλον) και τα 49 με τον σύλλογό του μέσα στο 2017 (περισσότερα από κάθε άλλον). Ταυτόχρονα, έφτασε τα 525 με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, προφανώς περισσότερα από κάθε άλλον.

Ο Γκερντ Μίλερ, έτσι, έχασε τον τίτλο του μεγαλύτερου Ευρωπαίου "μπομπέρ", αφού ο Αργεντινός ισοφάρισε το ρεκόρ παραγωγικότητας που είχε ο Γερμανός με έναν σύλλογο στα 5 κορυφαία πρωταθλήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ