ΣΤΗΛΕΣ

Ο Μεντβέντεβ έριχνε κέρματα στη διαιτητή

Russia's Daniil Medvedev celebrates after winning his Men's Singles Match against Switzerland's Stan Wawrinka, on the opening day at the Wimbledon Tennis Championships in London Monday, July 3, 2017. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Russia's Daniil Medvedev celebrates after winning his Men's Singles Match against Switzerland's Stan Wawrinka, on the opening day at the Wimbledon Tennis Championships in London Monday, July 3, 2017. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP

Ο Ντανιίλ Μεντβέντεβ δεν μπορούσε να χωνέψει ότι αποκλείστηκε στον 2ο γύρο του Γουίμπλεντον και μόλις τελείωσε ο αγώνας με τον Ρούμπεν Μπέλεμανς, άρχισε να πετάει κέρματα προς το σημείο που καθόταν η διαιτητής.

Ο Ντανιίλ Μεντβέντεβ έκανε την έκπληξη στον 1ο γύρο του Γουίμπλεντον, αποκλείοντας τον Σταν Βαβρίνκα, ωστόσο στην επόμενη φάση ηττήθηκε και δεν το πήρε πολύ καλά, φτάνοντας σε σημείο να πετάει κέρματα στη διαιτητή του αγώνα.

Ο Ρώσος τενίστας βρισκόταν μπροστά με 2-0 games στο τελευταίο σετ, αλλά ο Βέλγος Ρούμπεν Μπέλεμανς κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να φτάσει στο 5-2.

Ο Μεντβέντεβ ήταν εξοργισμένος με τη διαιτητή και ζήτησε την αντικατάστασή της, ωστόσο εισέπραξε αρνητική απάντηση από τον υπεύθυνο του αγώνα.

Όταν έχασε το καθοριστικό σετ, πλησίασε τον πάγκο του, έψαξε λίγο την τσάντα του, έβγαλε ένα πορτοφόλι και από εκεί πήρε μερικά νομίσματα και τα πέταξε στη διαιτητή!

Photo credits: AP Photo/Kirsty Wigglesworth

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ