ΣΤΗΛΕΣ

Ο μαλλιάς Νταβίντ Λουίζ φοβάται για τα μαλλιά του

Ο μαλλιάς Νταβίντ Λουίζ φοβάται για τα μαλλιά του

Ο Νταβίντ Λουίζ μοιράστηκε με όλους ότι συνάντησε τον γιατρό που έχει βρει τον τρόπο να καταπολεμήσει την πτώση των μαλλιών του!

Το φάρμακο για τη φαλάκρα ισχυρίζεται πως ανακάλυψε ο Νταβίντ Λουίζ! Εντάξει, όχι ο ίδιος αλλά ένας γιατρός τον οποίο συνάντησε στη Βραζιλία. Διότι μπορεί ο Βραζιλιάνος αμυντικός να είναι διάσημος για την κώμη του, αλλά δεν κρύβει ότι φοβάται μήπως μείνει φαλακρός!

"Ξέρω ότι ακούγομαι τρελός, αλλά δεν είμαι" ανέφερε ο Νταβίντ Λουίζ στην εφημερίδα JournalduDimanche και πρόσθεσε ότι "ο πατέρας μου είναι φαλακρός, αλλά εγώ βρήκα τρόπο να σώσω τα μαλλιά μου".

"Συνάντησα ένα γιατρό στη Βραζιλία, ο οποίος έχει αναπτύξει μία ιδιαίτερη τεχνική. Παίρνει μερικά στοιχεία από τον ιστό των μαλλιών σου, τα αφαιρεί και στη συνέχεια τα επανατοποθετεί. Θα το κάνω. Θα δείτε ότι σε δέκα χρόνια θα υπάρχει η λύση για όσους χάνουν τα μαλλιά τους. Παροτρύνω όλους να την δοκιμάσουν όσο είναι ακόμα νωρίς" τόνισε με ενθουσιασμό ο Νταβίντ Λουίζ!

Οπότε, μην ανησυχείτε... Όσοι παρουσιάζετε τα πρώτα συμπτώματα απώλειας μαλλιών, stay tuned! Ο Νταβίντ Λουίζ έχει τη θεραπεία και θα τη μοιραστεί σύντομα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ