ΣΤΗΛΕΣ

Ο Λούκα Ντόντσιτς έγινε... Σκάιγουοκερ!

Ο Λούκα Ντόντσιτς έγινε... Σκάιγουοκερ!

Ο Λούκα Ντόντσιτς είναι ένα 16χρονο παιδί που ήδη απασχολεί όλους τους scouts σε Ευρώπη και Αμερική. Πλέον... πρωταγωνιστεί στο σίκουελ της αρχικής τριλογίας του "Star Wars" (VIDEO)!

Η τελευταία σημείωση σε ό,τι έχει καταφέρει τον τελευταίο χρόνο o Λούκα Ντόντσιτς ήταν όσα πέτυχε κόντρα στην Μπιλμπάο και τη Φενέρμπαχτσε για τη Ρεάλ Μαδρίτης, που παίζει τα... ρέστα της για την πρόκριση στο TOP-16 της Euroleague απέναντι στην Μπάγερν (11/12, 21:00).

Στο γήπεδο ήταν ο πατέρας του, Σάσα, ο οποίος... στα νιάτα του (είναι 40 χρόνων και κρέμασε τη φανέλα του το 2010) είχε παίξει στη Σλοβενία, τη Γαλλία και τη Σερβία και αγωνιζόταν στη θέση "3". Την τελευταία πενταετία, απασχολείται ως κόουτς (είναι ασίσταντ στη δεύτερη ομάδα της Σλοβενίας).

Ενημέρωσε πως ο γιος του ξεκίνησε να ασχολείται με το μπάσκετ, όταν ήταν 6 χρόνων, αλλά άρχισε να παίρνει πιο σοβαρά το θέμα, όταν έφτασε τα 11. " Ειλικρινά δεν γνωρίζω ποιον είχε ως πρότυπο. Σίγουρα θα είχε κάποιον. Δεν ξέρω από πού... έχουν προκύψει όσα κάνει. Προφανώς και κάπου τα έχει δει. Πάντα του άρεσε το παιχνίδι του Ντράζεν Πέτροβιτς, ενώ τώρα παρακολουθεί πολύ τον Μίλος Τεόντοσιτς".

Ο νεαρός Σλοβένος γκαρντ, ο οποίος αναδείχθηκε MVP στην τελική φάση του πρωταθλήματος Εφήβων στην Ισπανία, αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα prospects στην Ευρώπη και ο Ισπανός κόουτς Piti Hurtado ετοίμασε ένα σπέσιαλ video για λογαριασμό του kiaenzona.com , με πρωταγωνιστή τον νεαρό σταρ της Ρεάλ!

Ο Λούκα Ντόντσιτς σε ρόλο... Λουκ Σκάιγουοκερ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ