ΣΤΗΛΕΣ

Ο Κριστιανίνιο θέλει 7 παιδιά, ο Κριστιάνο το σκέφτεται...

Cristiano Ronaldo, left, and his son Cristiano Ronaldo Junior  pose for photographers upon arrival at the world premiere of the film 'Ronaldo, in London, Monday, Nov. 9, 2015. (Photo by Joel Ryan/Invision/AP)
Cristiano Ronaldo, left, and his son Cristiano Ronaldo Junior pose for photographers upon arrival at the world premiere of the film 'Ronaldo, in London, Monday, Nov. 9, 2015. (Photo by Joel Ryan/Invision/AP) JOEL RYAN/INVISION/AP

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Κίνα ο Κριστιάνο Ρονάλντο υποστήριξε ότι ο μεγάλος του γιος θέλει άλλα έξι αδέρφια, αλλά ο Πορτογάλος δεν είναι έτοιμος ακόμα για αυτό. (VIDEO)

Ακόμα και για τα προσωπικά του θέματα, όπως είναι η οικογένεια του, μίλησε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Κίνα ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της Ρεάλ ρωτήθηκε για τα δίδυμα που απέκτησε πρόσφατα, ενώ αναφέρθηκε και στις φήμες που θέλουν τη σύντροφό του, Ζεορζίνια να είναι έγκυος.

Στη συνέχεια ο δημοσιογράφος τον ρώτησε και για το πως ο Κριστιανίνιο έχει δεχτεί τα νέα μέλη της οικογένειας.

Ο Πορτογάλος τόνισε ότι ο πρωτότοκος γιος του, ο οποίος σήμερα είναι επτά ετών, όχι μόνο καλοδέχτηκε τα αδερφάκια του αλλά θέλει και άλλα. "Ο Κριστιανίνιο είναι ο μεγαλύτερος στην οικογένεια, αλλά είναι χαρούμενος. Αισθάνεται καλά και μου λέει ότι θέλει και άλλα αδέρφια. Για την ακρίβεια θέλει επτά, τον μαγικό αριθμό. Εγώ του λέω όχι τώρα, ίσως στο μέλλον. Πρέπει να πάμε σιγά σιγά, να απολαύσουμε τις στιγμές και το μέλλον είναι στα χέρια του Θεού" είπε μεταξύ άλλων ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο:

Extended question & answer about more children #cristianoronaldo #ronaldo #cr7

A post shared by cr7worldwide (@cr7worldwide) on

Photo credits: Joel Ryan/Invision/AP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ