ΣΤΗΛΕΣ

Ο... Κουλιμπαλί σκόραρε ξανά σε γυμναστήριο της Νάπολι!

Ο... Κουλιμπαλί σκόραρε ξανά σε γυμναστήριο της Νάπολι!

Στους ρυθμούς της τεράστιας νίκης επί της Γιουβέντους εξακολουθεί να ζει η Νάπολι. Δείτε τον Κουλιμπαλί να σκοράρει ξανά κόντρα στους "μπιανκονέρι" σε γυμναστήριο της πόλης!

Την Κυριακή (22/4) το βράδυ η Νάπολι κέρδισε εκτός έδρας τη Γιουβέντους, έφτασε στο -1 από την κορυφή και έβαλε "φωτιά" στο πρωτάθλημα, ενώ στη θεωρία έχει ευνοϊκότερο πρόγραμμα από τους "μπιανκονέρι".

Ο Καλιντού Κουλιμπαλί ήταν αυτός που με κεφαλιά στο 90' νίκησε τον Τζίτζι Μπουφόν και έστειλε στα ουράνια τους φίλους των "παρτενοπέι".

Η Νάπολι εξακολουθεί να κινείται στους ρυθμούς της τεράστιας νίκης στην έδρα της Γιουβέντους και είναι χαρακτηριστικό το παρακάτω βίντεο, που απεικονίζει τον... Κουλιμπαλί να σκοράρει ξανά κόντρα στους "μπιανκονέρι" σε γυμναστήριο της πόλης!

" Αυτό που ζούμε στη Νάπολι είναι δύσκολο να εξηγηθεί. Περπατάς στον δρόμο και βλέπεις τους πάντες χαρούμενους, μπαίνεις σε ένα μπαρ και μιλάς για τον Κουλιμπαλί, πηγαίνεις στο γυμναστήριο και συμβαίνει... αυτό" , είναι η λεζάντα του βίντεο που δημοσίευσε ο Ναπολιτάνος δημοσιογράφος Mirko Calemme.

Photo credits: Kalidou Koulibaly official twitter account (@kkoulibaly)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ