ΣΤΗΛΕΣ

Ο Κλοπ "τρέλανε" τον μεταφραστή του!

Ο Κλοπ "τρέλανε" τον μεταφραστή του!

Ο Ισπανός μεταφραστής του Γιούργκεν Κλοπ έζησε έναν μικρό... εφιάλτη κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου του Γερμανού ενόψει του ματς με τη Βιγιαρεάλ. Την ίδια ώρα ο τεχνικός της Λίβερπουλ το απόλαυσε (video)!

Η Λίβερπουλ μπαίνει απόψε στη μάχη των ημιτελικών του Europa League κόντρα στη Βιγιαρεάλ με φόντο τον μεγάλο τελικό στη Βασιλεία και ο Γιούργκεν Κλοπ φαίνεται πως βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή ψυχολογική κατάσταση ενόψει των αγώνων με τους Ισπανούς.

Αυτό φάνηκε περίτρανα στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε για τον αγώνα στο "Μαδριγάλ", με τον Γερμανό να "βασανίζει" τον Ισπανό μεταφραστή που καθόταν δίπλα του δίνοντας μία υπερβολικά μεγάλη απάντηση.

Ήταν μάλιστα τόσο το μπέρδεμα του ανθρώπου που είχε αναλάβει να μεταφράζει τις δηλώσεις του Κλοπ από τα αγγλικά στα ισπανικά, ώστε όταν κάποια στιγμή ο Γερμανός τον άφησε να ξεκινήσει, μπερδεύτηκε και ξεκίνησε την απάντησή του στα αγγλικά!

Φυσικά οι Ισπανοί δημοσιογράφοι στην αίθουσα απόρησαν και μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου ξέσπασαν όλοι σε γέλια, με πρώτο και καλύτερο τον Γιούργκεν Κλοπ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ