ΣΤΗΛΕΣ

Ο Κασάνο... αποσύρεται ξανά από το ποδόσφαιρο

Parma's Antonio Cassano reacts during a Serie A soccer match against Sampdoria, at Parma's Tardini stadium, Italy, Sunday, Jan. 18, 2015. (AP Photo/Marco Vasini)
Parma's Antonio Cassano reacts during a Serie A soccer match against Sampdoria, at Parma's Tardini stadium, Italy, Sunday, Jan. 18, 2015. (AP Photo/Marco Vasini) AP

Ο Αντόνιο Κασάνο ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από το ποδόσφαιρο έξι μέρες αφότου είχε αλλάξει απόφαση και αποφάσισε να παραμείνει. Διέψευσε μέχρι και τη δήλωση της γυναίκας του το πρωί!

Η τρέλα δεν πάει στα βουνά, αλλά φαίνεται πως έχει εγκλωβιστεί στο κεφάλι του Αντόνιο Κασάνο, ο οποίος μέσα σε λίγες ημέρες ανακοίνωσε ξανά ότι αποσύρεται από το ποδόσφαιρο.

Το ημερολόγιο έδειχνε 10 Ιουλίου ήταν υπέγραψε για τη Βερόνα και πρωί της 18ης όταν ανακοίνωσε ότι αποσύρεται. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας παραχώρησε συνέντευξη Τύπου μαζί με τον αθλητικό διευθυντή του συλλόγου, υποστηρίζοντας ότι η απόφαση αυτή ήταν βεβιασμένη και οφείλεται στη νοσταλγία της οικογένειας, με συνέπεια ο σύλλογος να καλέσει τη σύζυγο και το παιδί του στην προετοιμασία.

Ο Κασάνο ανακοίνωσε ότι θα συνεχίσει και θα παίξει κανονικά αυτήν τη σεζόν και μάλιστα οι άνθρωποι του συλλόγου υποστήριξαν ότι παρότι βρίσκεται ουσιαστικά σε απραξία 1,5 έτους, τα εργομετρικά του ήταν τέλεια.

Μέχρι την 24η Ιουλίου... Τόσο άντεξε ο "Φανταντόνιο", μέχρι να τα βροντήξει ξανά και να φύγει από τον σύλλογο. Μάλιστα, η σύζυγός του Καρολίνα επιβεβαίωσε ότι δεν πρόκειται να φορέσει τα χρώματα της Βερόνα φέτος, αλλά πρόσθεσε ότι ο 35χρονος επιθετικός δεν σταματάει το ποδόσφαιρο.

Λάθος κι αυτό! Το μεσημέρι της Δευτέρας, ο Κασάνο με δήλωσή του... διέψευσε τη σύζυγό του μέσα από το twitter της και ανακοίνωσε ότι σταματάει και το ποδόσφαιρο!

"Αντίθετα με όσα εμφανίστηκαν στα επίσημα προφίλ της γυναίκας μου στα social media, θα ήθελα να κάνω την ακόλουθη δήλωση: Η Καρολίνα έκανε λάθος. Μετά από σκέψη και κοιτάζοντας το τέλος, αποφάσισα: Ο Αντόνιο Κασάνο δεν θα παίζει ποδόσφαιρο πλέον. Ζητάω συγγνώμη από την πόλη της Βερόνας, όλους τους φιλάθλους, τον πρόεδρο Μαουρίτζιο Σέτι, τον αθλητικό διευθυντή Φίλιπο Φούσκο, τον προπονητή Φάμπιο Πέκια, τους συμπαίκτες μου στην ομάδα, το προπονητικό και ιατρικό επιτελείο. Για έναν άντρα 35 ετών, τα κίνητρα καθορίζουν τη ζωή του και αυτήν τη στιγμή αισθάνομαι ότι η προτεραιότητα είναι να βρίσκομαι δίπλα στα παιδιά και τη σύζυγό μου", ήταν η γραπτή δήλωση του Κασάνο.

"ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΣΤΑ ΜΥΑΛΙΑ ΤΟΥ"

Όπως είναι φυσικό, ο πρόεδρος της Βερόνα δεν μπορούσε να "χωνέψει" αυτήν την εξέλιξη για την ομάδα που επέστρεψε στα "μεγάλα σαλόνια" μετά από έναν χρόνο απουσίας στη Serie B.

"Αυτός ο τύπος δεν είναι καλά στα μυαλά του, αν και είναι σε πολύ καλή φυσική και αθλητική κατάσταση. Θα φύγει. Επαγγελματικά, δεν μπορείς να τον κατηγορήσει ότι έκανε κάτι λάθος. Αποδείχθηκε ότι δεν μπορεί να παραμείνει ψύχραιμος και με καθαρό κεφάλι σε ένα σύνολο και θέλει να βρίσκεται σπίτι. Υπάρχουν πάνω και κάτω μαζί του, μιλάει και μετά είναι σιωπηλός. Είναι κρίμα, επειδή τα πήγαινε καλά από επαγγελματική άποψη".

Ο Κασάνο έμεινε ελεύθερος από τη Σαμπντόρια τον Ιανουάριο του 2015 κι έκτοτε δεν είχε ομάδα, χωρίς να ψάξει ιδιαίτερα, αφού ήθελε να παραμείνει στη Γένοβα με την οικογένειά του. Μετά από αυτήν την εξέλιξη, όλα δείχνουν ότι οριστικά κρεμάει τα "παπούτσια" του.

Photo credits: AP Photo/Marco Vasini

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ