ΣΤΗΛΕΣ

Ο Κάρολ σκότωσε ζέβρα και πανηγυρίζει

Ο Κάρολ σκότωσε ζέβρα και πανηγυρίζει

Ο Τζέισι Κάρολ βρίσκεται στη Μποτσουάνα για σαφάρι, πανηγυρίζοντας για τη... ζέβρα που σκότωσε στη διάρκεια κυνηγιού. Δείτε τι "ανέβασε" η σύζυγός του στο Instagram, προκαλώντας την αντίδραση των "ακολούθων" της.

Ο Τζέισι Κάρολ υπέγραψε νέο τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη Ρεάλ Μαδρίτης , με την οποία φιλοδοξεί να κατακτήσει ακόμη ένα (ή περισσότερα) ευρωπαϊκό τρόπαιο. Ο 33χρονος γκαρντ γιόρτασε μάλιστα την παραμονή του στη "Βασίλισσα" με έναν πρωτότυπο τρόπο!

Πήγε στην Μποτσουάνα για σαφάρι, θέλοντας να ζήσει μια πρωτόγνωρη -για εκείνον- εμπειρία. Η σύζυγός του μάλιστα φροντίζει να ενημερώνει τους "ακολούθους" της στο Instagram για την πορεία του ταξιδιού τους. Μόνο που η τελευταία φωτογραφία που "ανέβασε" προκάλεσε έντονες αντιδράσεις.

Ο λόγος; Βρίσκεται μαζί με τον γκαρντ της Ρεάλ Μαδρίτης δίπλα σε μια νεκρή ζέβρα, την οποία υποστηρίζουν ότι σκότωσαν παρέα στη διάρκεια του σαφάρι. " Η Αφρική είναι απίστευτη! Είχα μία τόσο ωραία μέρα. Τη βρήκα με την πρώτη, σχεδόν διακόσια μέτρα, ακριβώς στον ώμο. Το κρέας θα το πάμε απόψε στους ντόπιους", έγραψε χαρακτηριστικά προκαλώντας ποικίλα αρνητικά σχόλια. Δεν ήταν λίγοι αυτοί που εξέφρασαν με έντονο τρόπο την αντίθεσή τους στη φωτογραφία, δηλώνοντας εξοργισμένοι για το γεγονός.

Απ ότι φαίνεται, οι δυο τους απολαμβάνουν με το παραπάνω την περιπέτεια που ζουν στην Μποτσουάνα αυτές τις ημέρες. Κι αυτό γιατί δεν έμειναν στη ζέβρα. Η σύζυγος του Τζέισι Κάρολ φρόντισε να μοιραστεί με τους "φίλους" της στο Instagram κάτι ακόμη: τον... θαυμασμό για της το μέγεθος των περιττωμάτων ελέφαντα που βρήκε στον δρόμο.

Όσο για την αφρικανική παρέα τους; Ορίστε...

Just arrived in Maun and we were greeted with lots of love.

A photo posted by Baylee Carroll (@bayleecher) on

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ