ΣΤΗΛΕΣ

Ο Καντονά διασχίζει κολυμπώντας τη θάλασσα της Μάγχης!

Ο Καντονά διασχίζει κολυμπώντας τη θάλασσα της Μάγχης!

Ο Ερίκ Καντονά αποφάσισε να αποδεχτεί μία νέα πρόκληση: να διασχίσει κολυμπώντας τη θάλασσα της Μάγχης για τις ανάγκες ενός διαφημιστικού σποτ. Δείτε το video!

Ο Ερίκ Κανοντά ήταν μία από τις πιο έντονες προσωπικότητες που έχει δει ο κόσμος του ποδοσφαίρου την τελευταία 30ετία και αυτό το αποδεικνύει ακόμα και τώρα, που έχουν περάσει πολλά χρόνια από το "αντίο" του από την ενεργό δράση και δοκίμασε τις δυνάμεις τόσο στην κινηματογραφική σκηνή όσο και στο θεατρικό σανίδι.

Και αυτό γιατί θα είναι ο πρωταγωνιστής ενός διαφημιστικού σποτ για τη μπύρα Kronenbourg, με τον Γάλλο πρώην ασο να προπονείται εδώ και καιρό για να διανύσει κολυμπώντας μία απόσταση 30 χιλιομέτρων, μέσα στη θάλασσα της Μάγχης.

"Δεν έκανα ποτέ πίσω όταν είχα την ευκαιρία να δείξω το θάρρος μου και να παλέψω για κάτι που πιστεύω. Εγώ ο Καντονά, θα κολυμπήσω όσο μπορώ για να μάθει ο κόσμος οτι είμαι σε θέση να υπερασπιστώ αυτό που πραγματικά πιστεύω", δηλώνει ο Καντονά.

Ο Καντονά διασχίζει κολυμπώντας τη θάλασσα της Μάγχης!

Τι θέλει από τον κόσμο για να κολυμπήσει στο αγγλικό κανάλι; Να βρεθούν 10.000 λάτρεις της μπύρας που να παραδεχτούν μέσω διαδικτυακής ψήφου πως η Kronenbourg είναι η καλύτερη στον κόσμο!

Δείτε το video:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ