ΣΤΗΛΕΣ

Ο Καμπέσας πήγε δανεικός στην Αβελίνο, αλλά θα παίξει στην Ιντεπεντιέντε!

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏ - ÁÈËÅÔÉÊ ÌÐÉËÌÐÁÏ / EUROPA LEAGUE / PANATHINAIKOS - ATHLETIC BILBAO (ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏ - ÁÈËÅÔÉÊ ÌÐÉËÌÐÁÏ / EUROPA LEAGUE / PANATHINAIKOS - ATHLETIC BILBAO (ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της "Diario Ole", ο Μπράιαν Καμπέσας αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Ιντεπεντιέντε ως δανεικός απ' την Αταλάντα, παρά το γεγονός πως παρουσιάστηκε επίσημα απ' την Αβελίνο!

Ο Μπράιαν Καμπέσας αποχώρησε πριν από μερικές ημέρες απ' τον Παναθηναϊκό, εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων του "τριφυλλιού". Ο μεσοεπιθετικός απ' το Εκουαδόρ επρόκειτο να συνεχίσει την καριέρα του στην Αβελίνο, ομάδα που αγωνίζεται στη Serie B, ως δανεικός απ' την Αταλάντα, αλλά τελικά αναμένεται να παίξει στην Ιντεπεντιέντε!

Ο 20χρονος εξτρέμ παρουσιάστηκε με κάθε επισημότητα απ' την ιταλική ομάδα, αλλά ένα θέμα που προέκυψε με τη visa εργασίας της συζύγου του, δεν του επιτρέπει να αγωνιστεί στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Ο Καμπέσας πήγε δανεικός στην Αβελίνο, αλλά θα παίξει στην Ιντεπεντιέντε!

Τη συγκεκριμένη εξέλιξη εκμεταλλεύτηκαν οι διοικούντες την Ιντεπεντιέντε και, σύμφωνα με ρεπορτάζ της "Ole", έδωσαν τα χέρια τους αντίστοιχους της Αταλάντα για το δανεισμό του Καμπέσας για τον επόμενο 1,5 χρόνο έναντι 800.000 ευρώ, με παράλληλη οψιόν αγοράς ύψους 2.450.000 ευρώ!

Τη φετινή σεζόν, ο Καμπέσας μέτρησε δύο γκολ σε 14 συμμετοχές με τον Παναθηναϊκό σε όλες τις διοργανώσεις.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ