ΣΤΗΛΕΣ

Ο Ιμπραχίμοβιτς παίζει και τένις!

Ο Ιμπραχίμοβιτς παίζει και τένις!

Στο Μπερσί για να παρακολουθήσει τους ημιτελικούς στο Masters βρέθηκε ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς. Πήρε και δωρεάν μαθήματα από τον Νόβακ Τζόκοβιτς (video).

Ξεκούραστος ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς μιας και δεν αγωνίστηκε στον αγώνα της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Λοριάν την Παρασκευή (1/11), είχε την ευκαιρία να επιδοθεί σε ένα από τα αγαπημένα χόμπι του, το τένις.

Ο Σουηδός σταρ συνόδευσε τη σύζυγο του, Έλεν και τους δύο γιους τους στο "Παλαί ντε Μπερσί" για να παρακολουθήσουν τους ημιτελικούς του Masters του Παρισιού.

Με ιδιαίτερη ένταση ο διάσημος επιθετικός παρακολούθησε τη νίκη του Νόβακ Τζόκοβιτς σε τρία σετ εις βάρος του Ρότζερ Φέντερερ.

Πέρα από το εισιτήριο για τον τελικό ο Σέρβος νικητής του Αυστραλιανού Όπεν έμεινε "ζωντανός" στη "μάχη" για το Νο1, μετά και την ήττα του Ράφα Ναδάλ από τον Νταβίδ Φερέρ.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Τζόκοβιτς προσκάλεσε τον "Ίμπρα" στο κορτ, μια από τις διασημότερες αρένες στο τένις, για να παίξουν μια παρτίδα.

Φυσικά ήταν φανερό πως ο Ιμπραχίμοβιτς χρειάζεται καθημερινά εντατικά μαθήματα, ενώ στο φινάλε ο Τζόκοβιτς έπαιξε και λίγο ποδόσφαιρο, όμως ο Σουηδός δεν μπορεί να κάνει κοντρόλ με το μπαλάκι του τένις!

Δεν είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που... τολμάει να παίξει τένις μπροστά σε χιλιάδες θεατές και εκατομμύρια τηλεθεατές, το ίδιο έχουν πράξει πέρυσι τέτοια εποχή ο Σέρχιο Αγκουέρο και ακολούθησε φέτος ο Ντιέγκο Μαραντόνα πάντα με παρτενέρ τον Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ