ΣΤΗΛΕΣ

Ο Γουέστμπρουκ βρίζει οπαδό των Μάβερικς και τη σύζυγό του!

Ο Γουέστμπρουκ βρίζει οπαδό των Μάβερικς και τη σύζυγό του!

Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ έγινε αρνητικός πρωταγωνιστής στο παιχνίδι των Oklahoma City Thunder για τα πλέι οφ του NBA καθώς έβρισε έναν οπαδό των Dallas Mavericks. Δείτε το video!

Είναι ένας από τους ποιοτικότερους γκαρντ που φιγουράρουν τα τελευταία χρόνια στον μαγικό κόσμο του NBA, όμως ο Ράσελ Γουέστμπρουκ δεν έγινε "θέμα της ημέρας" για τις αγωνιστικές του αρετές στον 4ο αγώνα της σειράς Dallas Mavericks-Oklahoma City Thunder για τον πρώτο γύρο των πλέι οφ του NBA αλλά για μία... έκρηξή του.

Συγκεκριμένα, την ώρα στεκόταν όρθιος μπροστά από τον πάγκο της Οκλαχόμα κατά τη διάρκεια ενός τάιμ-άουτ "τα έβαλε" με έναν οπαδό του Ντάλας που καθόταν στην πρώτη σειρά καθισμάτων με τη γυναίκα του, με τον Γουέστμπρουκ να του λέει: " Δεν σου μιλάω εσένα. Κάτσε με τη γυναίκα σου και βγάλε το σκασμό".

Το άσχημο αυτό περιστατικό αυτό καταγράφτηκε από κάμερα και ανέβηκε στα social media, με το ΝΒΑ να ανακοινώνει λίγο αργότερα επιβολή προστίμου ύψους 25.000 δολαρίων για τον Γουέστμπρουκ.

Σημειώνεται πως μετά το εν λόγω ματς ο ιδιοκτήτης των Μάβερικς, Μαρκ Κούμπαν, δήλωσε με νόημα πως η Οκλαχόμα έχει μόνο έναν σούπερ σταρ, εννοώντας τον Ντουράντ και όχι τον Γουέστμπρουκ, με τον δεύτερο να δίνει όμως αποστομωτική απάντηση σημειώνοντας 36 πόντους (13/23 σουτ) στο 5ο ματς της σειράς, στο οποίο η Oklahoma City επιβλήθηκε 118-104 και προκρίθηκε με 4-1 νίκες στα ημιτελικά των πλέι οφ της Δύσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ