ΣΤΗΛΕΣ

Ο Γκριεζμάν δεν συνεχάρη τον Βαράν για την κατάκτηση του Champions League

Ο Γκριεζμάν δεν συνεχάρη τον Βαράν για την κατάκτηση του Champions League

O Ντιντιέ Ντεσάμπ προέτρεψε τους παίκτες της εθνικής Γαλλίας να συγχαρούν τον Ραφαέλ Βαράν για την κατάκτηση του Champions League, με τον Αντουάν Γκριεζμάν να επιλέγει να μην χειροκροτήσει τον συμπαίκτη του ελέω... Ατλέτικο Μαδρίτης. (VIDEO)

Ο Ραφαέλ Βαράν ήταν το κεντρικό πρόσωπο στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η εθνική Γαλλίας ενόψει του αγώνα με τη Σουηδία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 λόγω της πρόσφατης κατάκτησης του Champions League με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι συμπαίκτες του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα τού έδωσαν συγχαρητήρια για την σπουδαία επιτυχία, ενώ τον χειροκρότησαν ύστερα από προτροπή του Ομοσπονδιακού τεχνικού, Ντιντιέ Ντεσάμπ.

Ο μοναδικός που έμεινε εκτός... πανηγυρικού κλίματος ήταν ο Αντουάν Γκριεζμάν. Ο επιθετικός της Ατλέτικο απέφυγε να βρεθεί πρόσωπο με πρόσωπο με τον στόπερ των "μερένγκες", ενώ επέλεξε να μην τον χειροκροτήσει την στιγμή των συγχαρητηρίων. Προφανώς, η απόφαση του Γκριεζμάν έχει να κάνει με την "έχθρα" μεταξύ της Ρεάλ και της Ατλέτικο.

Δείτε το VIDEO:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ