ΣΤΗΛΕΣ

Ο γκολκίπερ-σκόρερ της Μπενεβέντο απέκτησε πίτσα με τ' όνομά του!

Ο γκολκίπερ-σκόρερ της Μπενεβέντο απέκτησε πίτσα με τ' όνομά του!

Ο τερματοφύλακας της Μπενεβέντι, Αντρέα Μπρινιόλι, σκόραρε στο φινάλε του αγώνα με την Μίλαν και μία πιτσαρία της πόλης τον τίμησε, αφού έδωσε τ' όνομά του σε μια πίτσα. Ποια είναι τα συστατικά της. (PHOTO)

Η Μπενεβέντο ήταν γνωστή για το αρνητικό ρεκόρ της στο φετινό Καμπιονάτο, αφού μετρούσε 14 ήττες σε ισάριθμους αγώνες, μέχρι να τεθεί αντιμέτωπη με τη Μίλαν του Τζενάρο Γκατούζο. Πήγαινε πρόσω ολοταχώς για την 15η σερί ήττα, μέχρι που ο τερματοφύλακάς της αποφάσισε να καθαρίσει για όλους και να την χαρίσει τον πρώτο (ανέλπιστο) βαθμό στο Καμπιονάτο!

Η ομάδα του Ντε Τζέρμπι έκανε την έκπληξη κόντρα στην Μίλαν, ισοφαρίζοντας σε 2-2 στο 95ο λεπτό με σκόρερ τον τερματοφύλακά της, Αντρέα Μπρινιόλι. Ο δανεικός από την Γιουβέντους 26χρονος τερματοφύλακας νίκησε τον Τζανλουίτζι Ντοναρούμα με κεφαλιά στην αριστερή γωνία, με όλους τους παίκτες και το προπονητικό τιμ να γίνονται ένα κουβάρι!

Μία πιτσαρία της πόλης, στην οποία πηγαίνει και τρώει συχνά, αποτελώντας στέκι του, σκέφτηκε να τον τιμήσει. Πρόκειται για την πιτσαρία "Verace", με τους ανθρώπους της να ανακοινώνουν πως έδωσαν τ' όνομά του σε μία νέα πίτσα που εμπνεύστηκαν, η οποία περιλαμβάνει σπέσιαλ σάλτσες και κομμάτια από μπιφτέκι μεταξύ άλλων, ενώ έχει πολύ αφράτο ζυμάρι!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ