ΣΤΗΛΕΣ

Ο Γιανγκ αγχώνεται για... το σουβλάκι

Ο Γιανγκ αγχώνεται για... το σουβλάκι
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Πάτρικ Γιανγκ άρχισε διάλογο με τον Ματ Τζάνινγκ στο Twitter, εκδηλώνοντας το άγχος του για... το σουβλάκι. Τι θέλει να πει ο ποιητής; (VIDEO)

Από τη στιγμή που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με τη Λοκομοτίβ Κουμπάν, ο Ματ Τζάνινγκ ξεκίνησε τις διακοπές του. Πρώτος σταθμός, η Ιταλία στην οποία πέρασε ενάμιση χρόνο της καριέρας του, φορώντας τη φανέλα της Σιένα. Καθώς, λοιπόν, ολοκληρώνεται η παρουσία του στη χώρα, δεν δίστασε να εκφράσει δημόσια την... ανησυχία του για το γεγονός πως δεν θα μπορεί να φάει gelato από αύριο.

Στο πρόβλημά του πήρε θέση ο Πάτρικ Γιανγκ, ο οποίος απάντησε στο ίδιο μήκος κύματος. Ο σέντερ του Ολυμπιακού όμως δεν αγχώνεται για το παγωτό, αλλά για το σουβλάκι. " Έτσι αγόρι μου. Το ίδιο πρόβλημα θα έχω εγώ με το σουβλάκι", έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter, ως απάντηση σε όσα ισχυρίστηκε ο πρώην παίκτης της Λοκομοτίβ Κουμπάν.

Για όσους δεν το θυμούνται, ο Πάτρικ Γιανγκ είχε δώσει από την αρχή της σεζόν τα διαπιστευτήριά του σε ό,τι αφορά το φαγητό. Σουβλάκι πάνω απ όλα, για τον 23χρονο σέντερ, ο οποίος είχε απαντήσει πως αυτό είναι το πιο παραδοσιακό φαγητό της χώρας, σε κουίζ που είχε κάνει η Euroleague με εκείνον και τον Ντάνιελ Χάκετ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ