ΣΤΗΛΕΣ

O Φελαϊνί παρακαλούσε για σεξ οπαδό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

O Φελαϊνί παρακαλούσε για σεξ οπαδό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Kάτοχος διαρκείας της Μάντσεστερ Γιουναιτεντ αποκαλύπτει πως ο Μαρουάν Φελαϊνί της έστελνε ερωτικά μηνύματα την ώρα που εκείνη έβλεπε στο "Old Trafford" το ματς κόντρα στην Έβερτον και ο Βέλγος ήταν εκτός αποστολής!

Οι "καυτές" αποκαλύψεις που αφορούν τον Μαρουάν Φελαϊνί δεν έχουν σταματημό. Πριν λίγες ημέρες ήταν μία νεαρή γυναίκα που παραδέχτηκε πως έχει πλαγιάσει με τον Βέλγο άσο αφού πρώτα της είχε στείλει αρκετές φωτογραφίες με το γυμνό του σώμα ενώ τώρα έρχεται ένα νέο σκάνδαλο στην επιφάνεια.

Εκείνη που το έφερε στο φως είναι μία 26χρονή οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κάτοχος κάρτας διαρκείας για το "Old Trafford", η οποία εξομολογήθηκε στη "Mirror" την... περίεργη πρόσφατη εμπειρία που είχε, όταν έβλεπε να της στέλνει ερωτικά μηνύματα στο κινητό της ο άσος των "κόκκινων διαβόλων".

Όχι μάλιστα οποιαδήποτε στιγμή αλλά την ώρα που έπαιζε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Έβερτον (3η αγωνιστική της Premier League), με την ίδια να παρακολουθεί τον αγώνα από τις εξέδρες του γηπέδου και τον ποδοσφαιριστή να έχει μείνει εκτός αποστολής εξαιτίας στομαχικών διαταραχών!

O Φελαϊνί παρακαλούσε για σεξ οπαδό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Διαβάστε τι "καταθέτει" η ίδια μιλώντας στο αγγλικό μέσο: "Ηταν αλλόκοτη η κατάσταση. Έβλεπα την ομάδα από τις εξέδρες, περιστοιχισμένη από οπαδούς της Γιουνάιτεντ και ένας παίκτης της ομάδας μου έστελνε μηνύματα, προσκαλώντας με σπίτι του για να κάνουμε σεξ. Θυμάμαι που έλεγα στον εαυτό μου πως δεν μπορεί να είναι τόσο άρρωστος".

Η ίδια γυναίκα ισχυρίζεται πως ο Φελαϊνί επικοινώνησε για πρώτη φορά μαζί της τον περασμένο Μάιο και μέσα σε 24 ώρες άρχισε να τη "βομβαρδίζει" με φωτογραφίες του: "Μετά το τελευταίο ματς με την Άρσεναλ έβαλα τιμητικά στη σελίδα μου στο Instagram μερικές φωτογραφίες με παίκτες της Γιουνάιτεντ. Την επόμενη ημέρα μου έστειλε μήνυμα.

Στην αρχή δεν πίστευα ότι ήταν αυτός. Ύστερα όμως άρχισε να μου στέλνει selfies φωτογραφίες από το αμάξι του. Ως οπαδός αισθανόμουν κολακευμένη που ένας παίκτης της Γιουνάιτεντ μου έστελνε μηνύματα".

O Φελαϊνί παρακαλούσε για σεξ οπαδό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Ακολούθως ο Φελαϊνί ρώτησε να μάθει την ηλικία της, με την φίλη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να συνεχίζει τις αποκαλύψεις της για τον Βέλγο διεθνή αμυντικό μέσο, λέγοντας: "Δεν άργησε να μου στείλει την πρώτη φωτογραφία με ένα συγκεκριμένο σημείο του σώματός του. Μου ζητούσε να του στείλω και δικές μου φωτογραφίες. Τα μηνύματα ήταν ασταμάτητα τις επόμενες ημέρες.

Μου έλεγε πως με ήθελε σαν τρελός και με προσκαλούσε σπίτι του. Δεν υπήρχε περίπτωση να τον συναντήσω μετά από τέσσερις ημέρες. Άλλες κοπέλες ίσως να δέχονταν, όχι όμως εγώ. Το περασμένο καλοκαίρι μου είχε στείλει φωτογραφίες με το σώμα του από όλα τα μέρη του κόσμου που έκανε τις διακοπές του..."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ