ΣΤΗΛΕΣ

Ο Φάμπρεγας αποθέωσε Άρσεναλ μέσω Twitter!

LONDON, ENGLAND - OCTOBER 29:  Theo Walcott of Arsenal celebrates scoring Arsenal's third goal during the Barclays Premier League match between Chelsea and Arsenal at Stamford Bridge on October 29, 2011 in London, England.  (Photo by Ian Walton/Getty Images)
LONDON, ENGLAND - OCTOBER 29: Theo Walcott of Arsenal celebrates scoring Arsenal's third goal during the Barclays Premier League match between Chelsea and Arsenal at Stamford Bridge on October 29, 2011 in London, England. (Photo by Ian Walton/Getty Images) GETTY IMAGES

Αν και παίκτης της Μπαρτσελόνα πλέον, ο Σεσκ Φάμπρεγας παραμένει φανατικός οπαδός της Άρσεναλ. Δείτε τι έγραψε στο Twitter του μετά τον 5-3 επί της Τσέλσι!

Ο Σεσκ Φάμπρεγας "ταΐζει" τους παίκτες της Μπαρτσελόνα εδώ και μερικούς μήνες με τις πάσες του, και όχι αυτούς της Άρσεναλ όπως συνήθιζε τα προηγούμενα οκτώ χρόνια, όμως φαίνεται πως το αίμα νερό δεν γίνεται...

Ο Καταλανός μέσος παραμένει ένθερμος υποστηρικτής της πρώην ομάδας του και αυτό το απέδειξε για μία ακόμα φορά το απόγευμα του Σαββάτου, όταν στήθηκε μπροστά στην τηλεόρασή του για να δει τις προσπάθειες των παικτών του Αρσέν Βενγκέρ απέναντι στην Τσέλσι, σε ένα κλασικό λονδρέζικο ντέρμπι.

Η εξέλιξη μάλιστα του σκορ προκάλεσε έκσταση στον Φάμπρεγας, ο οποίος μετά το γκολ του Θίο Γουόλκοτ με το οποίο οι "κανονιέρηδες" πήραν προβάδισμα στο σκορ με 3-2, πόσταρε στη σελίδα του στο Twitter:

"Θίooooooooooooooooo", αποθεώνοντας τον πρώην συμπαίκτη του.

Όταν δε ολοκληρώθηκε το παιχνίδι που βρήκε την Άρσεναλ να θριαμβεύει με 5-3 έχοντας για μεγάλο ήρωα τον Ρόμπι Φαν Πέρσι που πέτυχε χατ-τρικ (αλλά και τα δύο τελευταία γκολ), ο άσος της Μπαρτσελόνα έγραψε:

"Τρελό παιχνίδι, τρελή νίκη. Πανάξια νίκη. RVP (Ρόμπιν Φαν Πέρσι) !!!!

Σχόλια στο Twιtter και από Ρονάλντο-Πιρές

Φυσικά, τα οκτώ γκολ που σημειώθηκαν και από τις δύο ομάδες στο "Στάμφορντ Μπριτζ" προκάλεσαν το ενδιαφέρον και άλλων παικτών, μεταξύ των οποίων και οι πρώην άσοι Ρονάλντο και Πιρές.

"Είδατε το Τσέλσι-Άρσεναλ 3-5; Φανταστικό ματς; Ο Φαν Πέρσι πέτυχε χατ-τρικ. Συγχαρητήρια Ρόμπιν. Τρελό ματς", ήταν το σχόλιο του Ρονάλντο, με τον Πιρές να βλέπει την παλιά του ομάδα να του προσφέρει δώρο ανήμερα των 38ων γενεθλίων του.

"Πάμε Άρσεναλ, ας νικήσουμε για τη γιορτή μου", έγραψε στο Twιtter του πριν το ματς, για να συμπληρώσει μετά : "Τί παιχνίδι! Ευχαριστώ Άρσεναλ"!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ